Synttärit ja näyttelyihin

Posted on

EIlen vietettiin Ossin synttäreitä ja vieraita taas riitti. Pupu oli ihan hetken alussa kiinni, kunnes sain kaivettua luut kaapista ja sen jälkeen Pupu käyttikin pitkät ajat sitä kalutessa. Pupu käyttäytyi erittäin hyvin ja rauahllisesti olosuhteisiin nähden. Se ei siis muussannut puolia vieraista, vaan omalla reippaalla olemuksellaan kierteli väkijoukossa sekä söi vain luutaan.

Ilo osoitti uusia ulottuvuuksia itsestään. Olimme juuri puhuneet serkkuni kanssa, miten Ilosta saisi helposti muita ihmisiä napsivan fifin, kun oikein paapoisi sitä. No sitten Ilo alkoikin murisemaan hampaat irvessä serkulleni. Kävi vieressäkin väläyttelemässä hampaita, kun häädin sen vierestäni. Ei meinannut millään rauhoittua vaikka annoin sille selvästi tietää, ettei tuo sovi tässä perheessä ollenkaan. Ilo päätyi lopulta vaihtamaan huonetta… Hain kaapista kinkkua ja kutsuin rauhoittuneen Ilon takaisin. Heittelin sitten serkkuni jalkoihin kinkun palasia ja katsomallakin sai kinkkua. Siihen loppui viimeinenkin vihapito, serkkuni on tästä lähtien Ilolle Rouva Kinkku 😀

Ilmoitin tänään Pupun Järvenpään kahteen näyttelyyn 28.6 sekä 29.6. Ne on nyt virallisia näyttelyitä, joista tulokset jää näkyviin Kennelliiton tietokantoihinkin. Ilo ei pääse, kun ei ole pentuluokkia ollenkaan. Käydään nyt hakeamassa sitä hyvä -tulosta, jos vaikka joskus päästäisiin tokossa pitkälle ja haluaa valioitua. Suunnitelmissa on myös Rantasalmen ryhmänäyttely 13.7., jos mökiltä sinne menisi. Mutta se ei ole vielä varma, eka pitää miettiä tuo kesäloman ohjelma.

Vielä muutama veljeni kuvaama kuva tytöistä. Tuo Pupun kuva on kyllä tosi mykistävä…

dsc_1145.JPG
Kuva: Jouko Huovinen

dsc_1140.JPG
Kuva: Jouko Huovinen


One thought on “Synttärit ja näyttelyihin

  1. aivan ihana kuva Pupusta:) sil on jo korvapampulat:) >oli pakko koittaa>niin kyllä Pepillekkin sais laitettua..jee!:)
    ja ilollakin ihana ponskari;)

Comments are closed.