Työelämää

Posted on

Nyt olen ollut tämän viikon töissä ja tytöt päivät yksin kotona. Pojat ovat ulkoiluttaneet koirat takapihalla tullessaan puolen päivän jälkeen koulusta. Sen jälkeen koirat on saaneet olla vapaasti huoneistossa, jos pojat on olleet kotona. Koirat on tuntuneet pärjänneen hyvin, Naomilla ehkä kovin innostus, kun olen tullut takaisin. Hyvin on myös lapset pärjänneet. Joulukuun ajan seurasin miten pojat pärjäsivät Pupun kanssa ja hyvinhän se näytti menevän, joten ollaan uskallettu antaa poikien pissattaa myös Pupu ja olla sen kanssa samoissa tiloissa. Etenkin kun pojat pissattavat koirat niin, että menevät takapihalle niiden kanssa eikä tarvitse hihnoja. Hätä ohjeeksi on annettu hakea sisältä kinkkua, jos Pupu ei anna kiinni 😀 . Pupu on myös aika pieni koira elopainoltaan (17kg) että Leevikin on melkein puolet painavampi koiraa.

Yksin ollessaan koirat laitetaan keittiöön, jossa ne normaalistikkin nukkuvat yönsä ja sieltä löytyy myös juomakupit.

Ilolle on tainnut löytyä shampoo tai ainakin lähellä ollaan…Haukuin viimeksi senVitacoat Yorksheen-shampoon ja nyt on pakko ylistää. Ilo oli pesty ennen uutta vuotta. Ja koiralla oli kaulassa yksi pieni takku vain. Toki seurasin turkkia tuossa välillä ja kokeilin käsin ja ihmettelin kun takkuja ei tullut… Tänään sitten pesin sen ja KW pentushampoon sekoituksella ja katson pysyykö tuollakin auki, ainakin mustempi tulos tuli nyt… On ainakin täysin ennenkuulumatonta Ilolla, ettei takkua muutamassa päivässä.

dsc_3030-1.JPG
Juuri pestynä.

dsc_3053-1.JPG
Tasapainottelua, friskies nappulaa niin silmät hyvät, mutta kakkaa tulee ja tulee. Kalliimpaa nappulaa, niin silmät menee mutta kakka hätä ei ole jatkuvaa…

dsc_3066-1.JPG
Ei mul oo isopää!

dsc_3060-1.JPG
Täh?