Upeaa!!

Posted on

Oli upea reissu, vaikka sää oli mitä kamalin. Kotkan pentunäyttelyssä Uni rotunsa paras ja tuli seura- ja kääpiökoiraryhmässä toiseksi!! Juokseminen ja seisominen oli loistavaa, niin kauan kunnes tuomari tuli katsomaan hampaita. Unista olisi ollut kivempi hyppiä ja pussata tuomari muussiksi. Kai se jotain tuomari sai kopeloitua kun tykkäs 😀 . Isossa ryhmäkehässä juoksuun tuli hauskaa lisämaustetta, kun näyttely pidettiin parkkihallissa ja Uni hypähti hieman joka kerta valkoisen parkkiruudun viivan yli. Kyllä ryhmäkehässä oman sydän pampatti, ei sitä ole tottunut tuollaiseen menestykseen.

Sääkin aiheutti sen, että Unin turkki oli kihara jo kehään mennessä ja ryhmäkehiin se oli vielä kiharampi… Kosteudessa kun tuo tukka vetäytyy permanentin lailla kiharaksi.

Tuomarina oli Marja Kosonen

Vahva, ikäisekseen erittäin hyvin kehittynyt narttu pentu. Hieman pyöreät silmät. Kaunisilmeinen pää. Hyvä purenta. Vahva pitkä rintakehä. Hyvä raajaluusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu yhdensuuntaisesti edestä & takaa + keveällä askeleella sivusta.

1, KP, ROP, RYP-2

LISÄÄ KUVIA TÄÄLTÄ

dsc_4755.JPG
Saksimista

dsc_4774.JPG
Uni yrittää pussata tuomaria.

dsc_4878.JPG
Hyppy valkoisen viivan yli…

dsc_4908.JPG
Uni RYP-2 palkintopallilla

dsc_4919.JPG
Uni ja palkinnot