Mikään ei riitä

Posted on

tuolle penikalle evääksi. Lattialla oli muovipussissa vanhoja ohraryynejä ym, odottivat siinä jatkosijoitusta. No eikös Uni ollut syönyt niitä ohraryynejä sieltä kahmalokaupalla. Tuloksena oli sitten ryyniripuli, jonka tuloksia sai tänään työpäivän jälkeen siivoilla. Eihän en sulaneet koiran vatsassa ollenkaan. Onneksi iltaan mennessä maha rauhoittui ja ruuaksi annoin riisiä ja kanaa.

Mutta mikä ihme saa koiran syömään kuivia ryynejä!! Että tuo koira voi olla pohjaton. Ruokalistalla on ollut 3 kertaa näkkileivät leipäkorista sekä sokerikipon nuoleminen ja nyt noi kuivat ryynit. Yksikään omista koiristani ei ole koskaan ollut tuollainen, jolle pahimpaan nälkään maistuu vaikka oma kakka! Edesmenneet koirat Pilvi ja Wilma, olivat leikkauksen jälkeen todella ahneita, mutta esimerkiksi näkkileipiin eivät koskeneet, vaikka muuten varastivat pöydiltä ruokaa. Ainut joka on pystynyt vastaavaan, on ystäväni edesmennyt labradorinnoutaja, joka aikanaan varasti mm. muropaketin ja vehnäjauhopaketin…

Kaikki koirat on niin räjähtäneen näköisiä, että pitäisi huomenna kuvata niitä, jotta ihmiset näkee, miltä näyttelyfifit näyttää arkena kotioloissa, Kaukana on tyylikäs kiiltävä turkki harjakoirilla ja villakoirillakin on pompulat ihan räjähtäneet.