Väliinputoaja pää

Posted on

Olipas hankalaa löytää Hupille sopivaa pantaa. Pupun vanha nahkapanta venyi ja venyi käytössä ja nyt senkin saa jo pään yli vedettyä tarpeen vaatiessa (silloin kun ei halua tehdä kuten emäntä sanoo). Testasin vielä muita meiltä löytyviä pantoja ja yksinkertaisesti, ne on liian pieniä, lisäksi puolikiristävissä on se ketjuosa ihan liian lyhyt, että tuon paksupään läpi sen saisi mitenkään vaan sujautettua kätevästi. Niinpä se oli pantaostoksille lähtö. Halusin klipsullisen, säädettävän peruspannan, jotta se menee nyt mahdollisimman pitkään. Pienimmät koot kun suurensi, niin niiden koko loppui 25cm:n ja seuraavan koon kun laittoi pienimmäksi, oli mittaa 30cm. Hupin kaula on 28cm (Jekulla esimerkiksi 25cm). Ja kun Hupi pullistaa kaulalihaksiaan, tulee pari senttiä lisää. Olenkin nimennyt Hupin, Hupi Bull Mentulaksi, Jutta ja superdieetit ohjelman bodarin mukaan :D.
Hurtalla sitten oli onneksi välikokoja, mutta niissä oli vähän rajattu värivalikoima, lopulta matkaan lähti neon keltaisenvihertävä, näkyypä ainakin pitkälle. Ainakin niin kauan kun ei ole umpirapainen. Pitää sitten näyttelyistä katsoa jos jotain hienompaa.

Molemmat pojat on oppineet myös karkaamaan kevythäkistä avaamalla vetoketjut. Meidän kevythäkissä on 3 ovea ja yhden oleellisimman olin niistä sulkenut hihnan lukolla, no Jekku avasi sitten sivuoven 😀 . Hupi taas on niin pöljä, että kun kerran keksi, että ne vetoketjut aukeaa, niin sitten vetoketjua raavittiin koko ajan, vaikka se oli jo lukittu. No kohta se raapii koko häkin muussiksi. Onneksi kirpparilta osui eteen Atlas 30 boxi, niin nappasin sen heti mukaani. Se on Hupille juurikin sopivan kokoinen ja siitä ei ihan heti murtauduta ulos…

Uusi panta.


One thought on “Väliinputoaja pää

  1. Oi, sain taas melkein kolme tuntia käytettyä blogin lukemiseen 🙂 Kiitos siitä, ihana blogi !

Comments are closed.