Viimeinen pentunäyttely

Posted on

Tällä kertaa kisassa oli 6 koiraa sisaruksen Uni, Luna sekä Oliwer ja 3 Zanita’s kennelin koiraa. Uni oli tälläkin kertaa voittamaton ja oli ROP-pentu.

Unilla oli kaulassa perinteinen näyttelyhihna ja sen kanssa meni normaaliarvostelussa loistavasti. Kehän ulkopuolella koira tempaisi itsensä pois pannasta (kuten aina kaikista kiristämättömistä), tämän takia vaihdoin ryhmäkehiin takaisin kiristävän ketjun, mutta se oli virhe. Uni ei kulkenut enää yhtään niin hyvin ryhmäkehässä, sitä ei huvittanut juosta, kun panta kiristi. On vaan käytettävä ei kiristävää, niin neiti kulkee paljon paremmalla draivilla.  Ryhmäkehässä Uni ei sitten tällä kertaa sijoittunutkaan.

Tuttuja kehissä näkyi aika paljon. Aprikoosi kääpiövillakoira Vapun kanssa Uni on reihunut täällä kotipuolessa. Musta keskikokoinen Greta on taas tuttu (harjakoirien) näyttelyharjoituksista.

Ensi viikonloppuna on messukeskuksen näyttely molempina päivinä, lauantaina Voittaja -09 ja sunnuntaina Pohjoismaiden Voittaja -09. Uni on tuolla ensimmäisen kerran juniori luokassa ja odotan lähinnä, että koira saisi laatuarvostelussa erinomainen (ERI). Aikuisten täysiturkkisten keskellä ei melko varmasti menestytä muuten.

Tuomarina oli tänään Karin Bergbom

Tyylikäs ja ryhdikäs. Kaunis pää. Alaleuka saa kehittyä vielä. Hyvä eturinta, luusto ja käpälät. Hyvä lyhyt runko. Erinomainen takaosa. Hyvä karva. Kauniit liikkeet.

PEK-1, KP, ROP-pentu

KUVIA NÄYTTELYSTÄ TÄSSÄ LINKISSÄ.

dsc_6429.JPG
Tukka hetken hyvin, ravistus ja kaikki on hävinnyt.

dsc_6474.JPG
Kumpi on kumpi?? Luna edellä ja Uni perässä.

dsc_6518.JPG
VSP Zanita’s Elysee ja ROP Uni