Vitsit Jekkukekku!

Posted on

Tänään oli kääpiökoirien erikoisnäyttely Kaivopuistossa ja Jekku osallistui taas pikkupentu luokkaan. Jekku oli kaunein uros ja lopulta myös jälleen kerran rotunsa kaunein harjakoirapentu 19:tas pennusta. Uskomaton ukkeli. Nurmikko oli aamulla todella märkää ja poikaa kuivailtiinkin vähän väliä, jotta olisi edustavimmillaan kehässä 😀 Onneksi märkä ei muuten menoa haitannut. Pöydällä oli pientä säätöä, kun olin itsekkin niin hermostuksissa ja sit Jekku alkoi sählää, mutta selvittiin.

Aikuisten luokassa tuomari oli ollut todella tiukka, joten hyvin me sitten pärjättiin.

Isoon kehään mennessä häkellyin täysin, kun paikalle jäänyt harjakoira porukka päätti kannustaa Jekkua. Jekku sai varmaan kehän suurimmat huudot ja taputukset 😀 Kiitos kannustusjoukoille 😀

Tuomari oli Julie Hancock Iso-Britannia

Very Good head proportions, dark eyes, excellent mouth, very good  ears placement, good lenght as neck, run into good shoulder, level topline. good hind angulations, good tailset. Correct coat. Very sound movement whit good front reach & rear drive.

Erittäin hyvät pään mittasuhteet, tummat silmät, erinomainen suu, erittäin hyvin sijoittuneet korvat, hyvän pituinen kaula, hyvä lapa, tasainen ylälinja. Hyvät takakulmaukset, hyvä hännänkiinnitys. Oikea karvapeite. Erittäin hyvä liike, hyvällä etuosan ojennuksella &  takaosan liikkuvuudella.

ROP-pentu

LISÄÄ KUVIA TÄÄLLÄ

dsc_5311.JPG

dsc_5373.JPG
Jes, paras pojista 🙂

dsc_5458.JPG
Unin sisko Lunakin oli kilpailemassa.

dsc_5527.JPG
Jekun menoa isossa kehässä.

dsc_5547.JPG
Jekku ja ison kehän vanha arvostettu tuomari Rainer Vuorinen


One thought on “Vitsit Jekkukekku!

Comments are closed.