Voittaja näyttelyt

Posted on

Upea viikonloppu takana. Lauantaina Jekku kilpaili ekaa kertaa Juniori luokassa 11 muun uroksen kanssa. Jekku taisi olla porukan nuorin juuri 9kk, kun useat kehässä olivat jo hyvin lähellä yläikärajaa 18kk:ta. Eli ihan pikku poika Jekku vielä muiden rinnalla. Jekku esiintyi hyvin, mitä nyt vauhti lähti päälle vasta aina kun oli puoli kierrosta juostu ja sitten tuomari ei usein enää katsonut 😀 . Jekku sai erinomaisen (ERI) mutta ei sijoittunut ikäluokassaan, jossa kilpaili 7 muun kanssa 4 palkintosijasta (muut oli saaneet huonomman arvostelun eivätkä olleet jatkossa).

Tänään oli näyttelyn toinen päivä ja Jekku pääsi uudestaan kehää. Näin Jekusta, että sillä oli kakkahätä, ulkona satoi kaatamalla ja ulkoilutusalue oli ihan toisella puolella koko messuhallia, tiesin etten ehtisi sinne enää. Yritin kävelytellä Jekkua sisällä, josko se olisi tehnyt sinne halliin, mutta ei. Kävelyttäessä Jekku kiinnostui maassa olevasta namista, ajattelin poimia sen taskuuni, kun se oli ihan yltiö kiinnostava, eikä kakka sitten tulisi, jos on tullakseen. Jekku oli aivan intopiukeana, tuo herkku oli maksaa. Näytin herkkua kehässä ja voi että poika yritti esiintyä hirmuisen innokkaasti ja hienosti, jotta saisi maksa palan. Tulos olikin loistava, Jekku sai taas erinomaisen (ERI) ja sijoittui luokassaan 3. ja sai SA:n (sertifikaatin arvoinen). Tuo SA on avain jatkoon näin aikuisten luokissa, eli Jekku meni vielä paras uros kehään, mutta sieltä meidän sitten käteltiin ulos, muiden sijoittuessa 4 parhaan pallille. Tulos oli aivan loistava hyvin nuorelle pikku miehelle! <3 Ja uloskin Jekku pääsi asioilleen heti kehän jälkeen 🙂

Itse käytin ekaa kertaa elämässäni jakku pukua ja sekin meni hyvin 😀

Lauantai, Helsingin voittaja näyttely
Tuomari: Natalja Nekrosiene, Liettua

Good bone. Exellent head. Exellent eyes- Pricket ears. Quite long neck. Correct topline. Well ribbet chest. A bit upright in front. Well angulated behind. Drive in movement.

Hyvä luusto. Erinomainen pää. Erinomainen silmät. Pyöreät korvat. Melko pitkä kaula. Oikea ylälinja. Hyvin kaareutunut rinta. Hieman pysty edestä. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä liike.

ERI

Sunnuntai,Voittaja näyttely
Tuomari Zeljko Gaji, Slovenia

9 months old. Beautiful head expression. Correct eyes shape & ear set. Well developed chest. Nice topline. Correct tailset. Good front & rear angulations. Exellent quality of the coat. Very nice young male.

9 kuukautta vanha. Kaunis pään ilme. Oikea silmien muoto ja Korvien asento. Hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvä ylälinja. Oikea hännänkiinnitys. Hyvä etu-ja takakulmaukset. Erinomainen turkin laatu. Erittäin kaunis nuori uros.

ERI, JUK-3, SA

Kuvia ei ole, kun olin yksin liikenteessä. Jälkikäteen varmaan tulee jotain, jos löytyy Jekkua muiden kuvaamana 🙂

388942_2754242261093_1408784089_3078069_1626247170_n.jpg
Junioriluokan poikia, Jekku keskellä.


One thought on “Voittaja näyttelyt

Comments are closed.