Vaatteita ja tukkaa

Posted on

Niin se Naomin tukka läks. Viikko edellisestä pesusta ja koko takapää taas aivan takussa, huolimatta siitä, että viikon puolivälissä harjasin koiran. Pesu 3-4 päivän välein kotikoiralle olisi ehkä vähän liikaa, joten Naomi sai muuttua lyhytkarvaiseksi spanieliharjakoiraksi. Koira on silmin nähden nauttinut uudesta kampauksestaan ja koiraan on tullut vauhtia (uskomatonta kyllä tällä yksilöllä!).

Puppana ruppana on taas päättänyt syödä vaatteita. Keskiviikon Rallytokokin jäi väliin, kun edellisenä päivänä oksenteli syömiensä vaatteiden palojen takia. Vaatteet tuli onneksi ulos luonnollista tietä ja maha rauhoittui lääkkeillä. Eilen koira jäi kiinni syömässä sukkaa, jonka sain onneksi kokonaisena ulos. Mikä ihme siihen taas iski, pitkään aikaan ei ole popsinut kummempaa. Kuulemma närästyskin voisi sitä tehdä, niinpä annoin nyt kokeeksi Pupulle Ilolta jääneitä närästyslääkkeitä, jospa auttaisi.

EN muista kirjoitinko, että vaihdoin leikattujen tyttöjen sapuskan kevytversioon. Jostain syystä 12kg kevyt ruokaa painoi ihan turkasesti 😉 . Koirille on kiva, kun ruokamäärä pysyy samana, eikä tarvitse sitä kutistella. Ruuan merkkinä kaikilla on tällä hetkellä ANF, johon olen ollut tyytyväinen.

Huomenna ja ylihuomenna Jekku on messarissa kisaamaassa ekaa kertaa aikuisten luokassa, jännittävää…

291120111609-2.jpg
Huono kännykkä kuva, mutta näkee vähän miltä spanieli Naomi näyttää.

291120111610.jpg
Tässä myös.

281120111600.jpg
Tuulinen päivä, Jekun tukka meni ihan sekaisin 😀

281120111599.jpg
Hyvä ettei koko koira noussut ilmaan…

dsc_7769.JPG
Käytiin Tuusulassa Avoimen luokan näyttelyharkoissa ja kun yritin kuvata Jekkua, niin se alkoi hassusti myyräilemään.