Kaapin paikka

Posted on

Tänään sai Pupu muistutuksen kaapin paikasta. Pupu oli koko aamun hieman ärsyttänyt Naoa nappailemalla sitä niskasta samalla lailla kuin Iloa (kun haluis niin leikkiä). Pihalla Nao hermostui ja rähähti kevyesti Pupulle, Pupu yritti uudestaan eikä uskonut. Seurailin sivusta Pupun uutta haukkausta ja nyt Nao teki uuden rähädyksen, mutta siinä oli jo selkeesti arvovaltaa mukana ja sitä oli niin paljon, että Pupu lopetti kiusaamisen heti, eikä jatkanut ennenkuin illalla. Nyt Naolta riitti pieni muistutus ja Pupu oli heti kunnolla. Ilo ja Nao eivät ole päässeet vielä kai sopimukseen, vaikkakin Ilo edelleen toimii paljon pentumaisemmin kuin koskaan ennen. Mitään riitakaan niillä ei ole, rauhassa rinnakkain elävät.

Mietiskelin tänään, että minun on varmaan koe pestävä Nao ennen clubbaria. Sitten tiedän miten turkki käyttäytyy ja nämä kurakelitkään ei ole kauheen kiitolliset pitkille tukille.

Otettiin myös taas makkara harjoituksia ja Nao alkaa selkeästi avautumaan. Innostui jo hieman pomppimaan. Hyvää teki sen myös katsoa portin takaa, kun toisia tyttöjä koulutettiin. Monesti koirat katsoo mallia ja tulevat vähän kateellisiksi, kun toiset saavat tehdä ja haluavat itse kanssa tehdä enemmän.

dscf0031.JPG

dscf0050.JPG

dscf0015.JPG