Ensimmäinen yö

Posted on

Kuten huomaa, näin alkuun taas tulee päivityksiä useamman kerran päivässä.
Yö meni hyvin, laitoin Unin nukkumaan häkkiinsä ja sinne se sammui heti. Klo 5:15 alkoi uikuttaa ja kannoin kainalossa pihamaalle. Sinne neiti teki reippaasti molemmat asiansa heti. Palautin tytön häkkiin ja painuin petiin, jossa nukuttiin 6:15 asti. Hetken annoin vielä sisällä temmeltää, kunnes lähdettiin pihalle touhuamaan kauniiseen aamuun. Voiko aamu paremmin alkaa kuin katsellen noiden kahden ”siskoksen” puuhia (vaikka eivät mitään sukua kai olekkaan). Pupu toimi pihalla kuin emo tai muuten opettava isosisko. Pupu kiersi männyn uudestaan ja uudestaan ja yritti houkutella Unia juoksemaan puun ympäri. Uni ei uskaltanut saati pysynyt vauhdissa mukana, niin Pupu hiljensi vauhtiaan, katsoi, että pentu pysyy perässä ja yritti ja yritti saade Unia kulkemaan perässään. Lopulta Uni kiersi puun ja Pupu alkoi selvästi opettamaan keinujen kiertoa, eli sitä perusreittiä, mitä Pupu kiertää pihalla leikkiessään 😀 .

Naomi ei edelleen lämpene pennulle. Luo siihen murhaavia katseita, jolloin pentu pysyy syrjemmällä tai sitten poistuu näppärästi paikalta. Ilo taas on päättänyt heti kärkeen näyttää missä kaappi seisoo. Ilo murisee, jos pentu koskee hänen herkkään hipiään mutta ei ole kumminkaan turhaan pennulle agressiivinen, vaan antaa sen muuten touhottaa mukana.

Vaavalle ruoka maistui nyt aamulla, illalla ei niinkään. Uni kun syö 4 krt päivässä ja isot tytöt 2krt. Tosin Naomi ei syö nyt ollenkaan… Se himoitsee pennun turvotettuja nappuloita omiensa sijaan. No eiköhän se kohta nälkä silläkin voita, kun tajuaa, ettei saa pennun eväitä. Pitää varmaan turvottaa Naomille omia nappuloita, jos ne alkais himottamaan, pennun nappulat on neidille ehkä hieman liian tuhteja.

Pikku neiti on tehnyt 3 kakat ja tähän mennessä ne on kaikki tulleet pihalle, kuten iso osa pissoistakin. Nyt uni voitti Unin aamun touhujen jälkeen. Mutta minusta tuntuu, että tämä nukkuu paljon vähemmän kuin Pupu tultuaan…

Yksi vamma mulla on noiden kuvien kanssa. Katon koko ajan että miten noi valotukset on pielessä vai mikä kuvassa on pielessä, kun pentu on tuon värinen. Kuvittelen jotenkin, että kuvissa pitäisi näkyä ruskea pentu musta sijaan 😀

dsc_6850.JPG


One thought on “Ensimmäinen yö

  1. Ei siskopuolikaan koskaan nukkunut pentuna niinkuin tavan pennut =) Ehkä siitäkin tulee duracell…

    Onnea uudesta tulokkaasta! Se on supersöpö.

Comments are closed.