Häkinpäällisiä ja pesua

Posted on

Sain koirille tehtyä häkinpäälliset näyttelyhäkkeihin. Päällinen on PUL kosteususojakangasta ja Jekun suojuksessa on puuvillavuori, jottei koira sähköistyisi suojan kankaasta. Kulmissa on tähtinepit pitämässä suojaa muodossaan. Loppukankaasta tein pieniä pussukoita. Minulla on tapana pitää nappuloita ja muita nameja taskuissa ja kun ne lojuu takinkin taskussa pitkiä aikoja, niin nappuloiden rasva tulee kankaista läpi ja ei lähde enää millään irti. Nyt voin pitää noissa pussukoissa nameja, ilman että sotkeentuu.

Koko projektin ajan minulla oli kaksi apulaista, pienet pojat partioivat kankaan päällä sitä leikatessa. Ja kun nepitin lattialla neppipressillä, Hupi istui 10cm päässä tutkailemassa miettiväinen ilme naamallaan, miten homma toimii. Jekku makasi metrin päässä virallisena valvojana 😀

Kekku kävi taas myös pesussa, nyt ei kokeiltu uusia aineita, niitä odotellana postin mukana, joten mentiin ihan vaan perusetillä. Sitten olisikin vuorossa taas Hupin pesu. Nyt on jatkuvasti lumipaakkuja turkissa ja ne takuttavat huomattavasti poikien turkkia.

Poikien uudet häkin päälliset, vielä pitää hommata heijastin tarraa.

Reunojen tähtinepit

Namipussukat

Kekun turkki täyttää koko ammeen.

Valmis, kivasti alkaa olla korvakarvoillakin mittaa.

Näillä kahdella on aina kiire lenkillä, tämä kuva aamulenkiltä, sininen hetki.

Näillä kahdella ei ole kiire minnekkään.