Hetken Jekku on kaunis :D

Posted on

Tänään oltiin Helsingissä ryhmänäyttelyssä. Koska kehä alkoi vasta ko 13 jälkeen, pesin Jekun ekaa kerran aamulla. Pelkäsin, että koira jää aivan liian pöffiksi, mutta hyvin turkki laskeutu. Mutta näyttelypaikalla oli järjetön tuuli ja koira muuttui hetkessä karvapalloksi, jota yritin epätoivoisesti sukia alaspäin 😀 Tuomarin mukaan turkki oli täysin oikeanlainen, juuri tälläinen on oikeanlainen puffin turkki, joka lentää ihan puff tuulessa. Kehässä Jekku toimi aivan upeasti, pöydällä annoin sen seistä vapaasti, en pitänyt edes hihnasta kiinni ja koira antoi koplata itsensä ihan ilman ongelmia. Mikä lie sille silloin viikko sitten iski. Jekku oli iloisella ja vauhdikkaalla päällä kehässä ja pomppi naminkin perään. Tuomari tykkäsi Jekusta ja Jekku sai ERInomaisen ja sertifikaatin arvoisen (SA) ja sijoittui lopulta uroksissa neloseksi. Eli oli näyttelyn neljänneksi kaunein uros harjakoira.

Tuomari Marja Kurittu

Erinomainen tyyppi & runko. Kaunis pää & ilme. Hyvä purenta. Hyvä etuosa, runko ja kulmaukset. Erittäin kaunis powder puff turkki. Liikkuu erinomaisella askeleella. Hyvä luonne.

ERI SA PU-4

Näyttelyn jälkeen lähdettiin lenkille, jossa Jekku sotki jälleen kerran jalkansa mutaan ja pepun kakkaan 😀 Tietty, juuri kun oli pesty! Se kakkakin on kummallista, että likaiseen koiraan ei tartu karvoihin tippaakaan, mutta juuri pestyyn kyllä… Pupu ja Jekku juoksivat pyöräilevän Simon ja minun väliä. Yllättävän pitkälle Jekkukin uskalsi juosta, ennenkuin palasi hippulat vinkuen takaisin.

dsc_7797.JPG
Hetken Jekku oli puhdas…

dsc_7803.JPG

dsc_7809.JPG
Kaverukset

dsc_7858.JPG
Ja taas mentiin vauhdilla

dsc_7920-001.JPG

dsc_7954.JPG
Partainen Naomi ja Jekku, joka ei enää ollut puhdas…

dsc_7970.JPG
Ota kii jos saat…