Hiivaa

Posted on

Nyt on sitten Pupun vuoro korvien kanssa. Ilmeisesti taas hiivaa, kun korvat on punaiset ja päätä ravistellaan. On ihan sama syöttääkö pelkkää nappulaa tai koirapuuroja, se näköjään iskee aina vaan. Yritin taas googletella mitä ihmettä sitä tekisi. Löysin mm. tälläisen artikkelin koirien hiivasta: LINKKI. Eniten ihmettelen miten ihmeessä meille on onnistunut asumaan kaksi näitä hiivailijaa (ilo ja Pupu). Vaikka söisivät samaa ja samaa, niin silti näköjään iskee. Nyt on syöneet BritCaren lammas&riisiä, jossa ei ees pitäis olla mitään erityistä tai vehnää tms. Ja tätä samaa ovat syöneet jo pitkän aikaa, viime kesänäkin ongelmitta. Tuossa välissä kokeilin Pupulle koirapuuroa, jossa tattaria, hirssiä, lihaa, parsakaalia ja puolukkaa ja sama tulos, hiiva iski puolukoista huolimatta.

Nyt Pupu syö myös usein noita sukkia ja kalsareita. Mietinkin aiheuttaako vaatteiden syöminen hiivaa vai syökö Pupu vaatteita kurjaan oloon, joka hiivasta tulee…

EI se auta kuin vaihtaa varmaan taas sapuskaa. Mietinnässä on mm. Royal Caninin sakemanni sapuska, se saattaisi sopia, kun saksanpaimenkoiratkin on hyvin herkkiä koiria… Tai sitten yritän keksiä jotain muuta.

dsc_8057.JPG
Pupu makaa välillä jalat hassusti.

dsc_8068.JPG
Pupu lepää usein vauvan leikkiä vartioiden.

dsc_8104.JPG
Tytöillä on ollut tällä viikolla puruluita. Alussa Pupu omi kaikki, mutta onneksi uutuuden viehätys meni ohi ja muutkin sai.

dsc_8115.JPG
Miauu…


One thought on “Hiivaa

  1. Toi RC:n sakemanninappula sopi useamman kuukauden verran tosi hyvin meidän supermultiallergikko-sekarotuiselle, mutta sitten taas pukkasi korvatulehduskierre päälle. :/ En tosin osaa sanoa, johtuiko ruoasta, vai pääsikö se syömään liian monta kertaa esim. Jaron ruokia/lattioilta jotain. Nyt se on syönyt pari vuotta Orijenin senior-nappulaa (10-vuotias koira) tosi hyvällä menestyksellä. Tota Orijenia oon itse joko tilannut netistä tai hakenut Nurmijärven kk:n eläinkaupasta.

Comments are closed.