Houdini taas vauhdissaan

Posted on

Tulin tänään töistä kotiin ja mitä oli vastassa… Kaksi isoa villakoiraa! Uni oli siis karannut yksiöstään, lisäksi portti eteiseen ei ollut kunnolla kiinni (kun noi aikuiset siellä pysyy kumminkin) mutta sisään tullessani molemmat villat oli tulleet siitä sitten ulos. Pakko oli kantaa Uni yksiöönsä ja katsoa mistä ihmeestä se tuli pihalle… No kutsuessani neitiä, se alkoi hyppimään aidan reunassa ja yritti ponnistaa samalla seinästä vauhtia, no eipä epäilystä miten se sitten sieltä tuli. Tää neiti on kyllä uskomaton, ei meillä ole ollut yhtään tämmöistä koiraa, joka jos jotain haluaa, myös saa haluamansa, keinolla millä hyvänsä.

Kaikki koirat popsii taas kevään kunniaksi voikukkia. EN tiiä mikä siinä on, mutta samaa oli viime keväänä ja tapa jäi kesän mittaan pois. No ainakin voikukassa on paljon kaikkea terveellistä, joten popsikoon.

Neidit laitettiin tänään huomista Turkua varten ja otimpa muutaman kuvan Unistakin. Unia ei sade haittaa, joten kuvassa on sateessa kirmaamisen jäljiltä kiharaisena ja likaisena.

dsc_8804.JPG
En esiinny yhtään…

dsc_8813.JPG
Ilo vähän pöffi, mutta huomiseksi pitäisi turkin laskeutua.

***

Onnea Uni ja sisarukset 3kk!

dsc_8830.JPG

dsc_8835.JPG