Hyvin pärjäsi pakkaslenkin

Posted on

Mittari näytti iltalenkille -17 astetta ja puin pojille uudet toppahaalarit ja ceskyille töppöset myös. Oli kyllä kuin ois pikkulapsia pukenut, kun ceskyt pötkötti lattialla puettavana jalat tönkkösuorina. Lenkillä pärjäsivät hirmu hyvin, ei tullu kelleen kylmä. Ainut vaan, että molemmilta tippui yksi töppösistä jonnekkin lenkin varrelle. Ilmeisesti loppulenkin puolelle, koska kumpikaan ei ehtinyt alkaa kiljumaan kylmiä jalkoja. Yritin autolla käydä katsomassa, mutta ei näkynyt, pitää huomenna käydä valoisalla etsimässä.

Mutta oli jotenkin miellyttävää lenkkeillä, kun tiesi, ettei koirilla ollut hätää pidemmällä lenkilläkään. En vaan ymmärrä miten cesky noinkin painavana koirana voi palellla niin kovasti jaloistaan. Etenkin kun noilla jalkoja ei edes trimmata kaljuiksi. Kun ei meillä oo kellään koiralla ikinä ollut töppösiä ennen tätä. Hyvin pärjäsi 2 kiloinen Roosa ja nyt Jekkukin ei palele ollenkaan. Ceskyt alkavat kiljumaan ja lopettavat täysin kävelyn, kuin jalat lakkaisi toimimasta kylmässä…

DSC_3554-001

Pieni puettava vauva valmiina lenkille.

DSC_3557-001

Ei haittaa kylmät. Vilkut näkyy tässä vielä hyvin. Hupilla ja Jekulla on Best Friend Gear valit jotka ei hyytyneet pakkasessa, mutta Sisun Peteltä ostettu hyytyi loppumatkasta, vaikka ulkoisesti ihan samanlainen kuin muut.

DSC_3553-001

2 tälläistä töppöstä on nyt hukassa. EN ymmärrä miten ovat irronneet, kun viime talvena en saanut hukattua yhtäkään…