Ilo suuri saalistaja

Posted on

Tänään aamupissillä Ilo hoksasi poispäin kulkevan fasaanikukon ja ampaisi täyteen juoksuun saaliin perään, edes karjaisuni ei pysäyttänyt koiraa. Suurella metsästäjällä oli vain yksi ongelma… Fasaanikukko ei oikein ottanut koiraa tosissaan ja ei lähtenyt karkuun 😀 . Viimein fasaania ainakin 3 kertaa pienempi koira sai sen lentoon ja pääsi palaamaan takaisin luokseni.

Koirille on tulossa pari muutosta, tietenkin perheeseemme syntyvä vauva sekä muutto uuteen kotiin. Saa nähdä miten koirat noihin reagoivat. Uudessa kodissa on yläkerta makuuhuoneineen, jonne koirilla ei ole mitään asiaa. Saa nähdä montako kertaa Uni joudutaan kantamaan alas, sehän ei kesähoidossakaan osannut kävellä portaita alaspäin ollenkaan, mutta aina sen piti porhaltaa ylös, jos ketään ei ollut paikalla… No onneksi on noita portteja, että voi laittaa esteeksi.
Oma piha on, mutta aitaamaton. Tosin koirat ei nytkään juokse pihamaalla juurikaan. Unin ja Pupun kaahailut kun tuhoaa tehokkaasti nurmen ja narttukoirien pissa polttaa sen myös. Voi olla, että tuollakin, kuten kotona nyt, koirat saa oleilla lähinnä terassilla.

dsc_5941.JPG
Uusi tuleva koti.