Isän ja pojan suhde

Posted on

Isällä ja pojalla on jonkun sortin viha-rakkaus suhde. Tai ei Hupi Sisua vihaa, mutta höykyttää kyllä. Sisu on melkoisen röyhkeä kaveri, joten usein se on sitten hankaluuksissa sen takia. Nyt Pupun lähdettyä nuo taistelee melkein päivittäin. Tai siis kerran päivässä Hupi päättää, että nyt riitti ja kurmuttaa Sisua. Sitten tilanne laukeaa ja kaikki on taas hyvin. Nyt vaan on alkanut tulla noista yhteenotoista osumia. Sisun kyljet ja selkä on täynnä pieniä naarmuja, uusia pieniä nirhaumia ja vanhoja rupia.

Olen toden teolla alkanut miettimään Sisun leikkausta tai kemiallista kastraatiota. Josko se rauhoittaisi tilannetta ja ehkä auttaisi myös pissaamiseenkin. Nykyään onneksi kemiallisesta kastraatiosta ei saa elinikäistä kilpailukieltoa, vaan onneksi vain kahden vuoden kilpailukielto. Ottaisin siis Sisulle sen implantin, jonka vaikutus on 6kk tai 12kk. Se lukemani perusteella vaikuttaa samalla tavalla kuin leikkaus, mutta jos ei ole apua tai tulee jotain ikäviä luonnemuutoksia, niin sen vaikutus on rajallinen.

Ainut tässä on, että se kahden vuoden ikä on 3kk päässä, jollion Sisu voisi valioitua. Jaksammeko odottaa siihen asti ja katsoa päivittäistä rähinää vai siirrämmekö näyttelyhaaveet kahden vuoden päähän…

DSC_3595

Taas osumaa tältä aamulta ja hilsettä vanhoista ruvista.