Jalkapallossa ja pihamaalla

Posted on

Leevillä oli tänään Opel liigan loppuottelu ja otin Ilon mukaan reissuun. Lähinnä siksi, että Ossilla olisi tekemistä sitä talutellessa ja se oli helpoin koirista nostaa kainaloon ja ottaa kentän laidalle. Ilman piti olla lämmin, mutta melkoisen kylmä aamupäivällä oli, joten Ilo oli osan ajasta myös takin sisällä. Kentän laidalta löytyi myös kauniita syksyisiä pensaita, joiden edessä oli pakko kuvata Iloa. Kuvista huomaa, että Ilon väri on nykyään aika kaukana mustavalkoisesta, väri on lähinnä mustan, harmaan ja valkoisen sekoitusta.Huomenna sitten ehkä Uni mukaan matseihin, pääse taas harjoittelemaan hälinässä oloa.

dsc_4512.JPG

dsc_4517.JPG

dsc_4537.JPG

Kotosalla teimme pihahommia ja koirat sai painaltaa pihalla. Tai no lähinnä villakoirat hoitaa tuota ja harjakoirat käyttää aikaansa köllöttelyyn ja rentoutumiseen. Koirat juoksi taas niin, että Unin kieli oli tipahtaa, kuvaa nyt sitten koiraa, jolla on kieli maahan asti. Tuntuu, että Unilla on kyllä normaalia pidempi kieli.

Ilma oli käsittämätömän lämmintä , tosin taisi olla viimeisiä viikonloppuja, että pystyy istuskelemaan iltaa terassilla. Huomisen jälkeen on luvattu kylmää, joten kilpikonnat Pertti ja Julia on otettava sisätiloihin. Ne ovat asuneet koko kesän ulkoaitauksessa. Nyt asuvat hetken pesuhuoneessa, kunnes marras-joulukuussa menevät reilun 3kk estävää horrokseen.

dsc_4601.JPG
Uni ja sen käsittämätön kieli… Roikkuu ulkona vaikka suu on kiinni. Näyttääpä tosi järjen jättiläiseltä 😀

dsc_4596.JPG
Kävin lopsauttamassa kielen takaisin suuhun…

dsc_4640.JPG
Hups, portti meni kiinni.

dsc_4650.JPG
Unilla on käsittämättömän paksut ja lihaksikkaat reidet puolivuotiaaksi pennuksi.