Joulu tulee

Posted on

Pikkasen on tässä kiirettä pitänyt tämän joulun kanssa, kun sairastelin ennen sitä. Sairastelu vaikutti myös turkkien laittoon. EN saanut laitettua pikkutyttöjä koko viikkona ja se kyllä näkyi turkeissa. Turkkeja joutui avaamaan paljon enempi, etenkin kun alla oli pesu messariin, ilman hoitavia öljyjä sekä hoitoainetta ei doping-sääntöjen takia voi jättää turkkiin. Enkä ollut tajunnut suihkutella jälkikäteen hoitoainetta turkkiin. Ja sitten kun neidit oli vielä astuneet toisiaan ja siten lisä takuttaneet selkäturkkiaan. Niimpä sitten pesuihin tai lähinnä turkin selvityksiin meni aikaa. Jopa Naolla oli useita takkua, lähinnä noiden astumisten takia. Naomilla oli korvissakin hervottomat takut, kun oli varmaan syönyt korviaan luita syödessään. Kiinnitin nyt kokeeksi yksillä pompuloilla Naomin korvia, etteivät joutuisi suuhun.

Ja paljastui tässä joulusiivouksissakin, että Ilo pirulainen kuseksii edelleen sinne tänne. Toki tuo juoksu voi vaikuttaa, mutta eipä tuo Pupu kuseksi vaikka juoksu onkin samalla lailla. Pissalta haisevia mattoja meni taas pesuun. Että ärsyttää,mutta kun ei jää kiinnikkään, niin mminkäs teet. Ja pissat on sillä niin pieniä, ettei niitä huomaa, ennenkuin jälkikäteen kun matot (tai esim. lasten lattialle jättämät vaatteet ja sängynpeitot) alkaa haisemaan pissalle.Koiraa ulkoilutetaan vähintää 4-5 kertaa päivässä ja aina se pissii sinnekkin. Onko tää joku toisen koiran kirous, kun Wilmalla oli sama vika?

Kuvattiin neitejä myös joulukuvaan ja huvitti kuvissa koirat. Ilo oli oikein innokas mallioppilas, koko ajan tarkkana, Nao kypsyi muutaman ekan kuvan jälkeen, koska makkaraa ei tullutkaan. Pupu oli jotenkin ihan pihalla koko ajan 😀 Mutta saatiin kuva ja muutama hauska ylimääräinenkin.

dsc_2551-1.JPG
Kuvausassistentilta taisi tippua jotain…

dsc_2553-1.JPG
Yksi yli-innokas oppilas ja kaksi jo täysin kypsähtänyttä.

dsc_2559-1.JPG
Siis pitääks mun todella viel joku tämmönen lakki laittaa päähän???

dsc_2561-1.JPG
Ja yks ihan pihalla… ”Onks tää kivaa? Onhan tää kivaa? Oonko mä näin? Onks tukka hyvin, näkyykö kello?

dsc_2571-1.JPG
No ei tästä mitään tule, plaah! Ainakaan makkaraa….
One thought on “Joulu tulee

  1. Kiva kuvareportaasi- videolla olis varmaan youtube-kelpo!-
    Oikein hienoa joulunjälkeistä aikaa- ja LOISTAVAA uutta vuotta- nähdään taas jossain–

Comments are closed.