Virtaa

Posted on

Alkaa Pupussa näkymään ylivirtaa, kun ei ole päässyt normaalisti lenkkeilemään ja touhuamaan. Koira on kun pääsee ulos tai joku tulee, niin koira sinkoilee kuin raketti. Tänään huomasin koiran myös tarttuvan käteen, ei purren mutta vähän väliä tarttuen, kun tulin kotiin. Samaa teki myös joululahjoja tuovalle veljelleni. Ilmeisesti ei saa vain hillittyä itseään millään, ei auttanut vaikkei koiraa huomioinut. No jos sitä huomenna päästäisiin palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen, kun omakin olo alkaa tuntumaan normaalilta.

Harjakoirienkin tukat odottaa jo kipeästi pesua ja selvitystä. Astuessaan toisiaan ne kivasti takuttavat toisiensa tukkia. Mutta mikä parasta, Pupusta ei ole löytynyt takun takkua ! 😀 Naon silmien alusissakin näkyy, että sairaana on emäntä ollut ja nappulaa on vedelty… Ne on taas melkoisen näköiset.

dsc_2011.JPG
Vähemmän virtaisia neitejä pitkin lattioita muutama päivä sitten.

dsc_2018.JPG
Onnistunut otos Ilosta


2 thoughts on “Virtaa

  1. Jostain luin, että näillä vedestä noutavilla koirilla tuo kädestä purematta kiinni ottaminen olisi jonkin näköinen tapa, huomattavasti muita koiria useammin siis tekevät sitä. Myös meillä Fea saattaa kiihtyneenä tai juuri tuollalailla ylimääräistä virtaa keränneenä toimia samaan tapaan. -Fendistä nyt ei vielä tiedä, se kun tuntuu tykkäävän kokeilla hampaitaan kaikkeen… 😉

Comments are closed.