Juhannus

Posted on

Juhannus vietettiin anopin kesäpaikassa Parkanossa. Siellä on koirien käytettävissä koko maatilan pihanurmi ja koirat kyllä ottivat siitä kaiken irti. Tai, no jaa, kaksi koiraa. Naomi otti kaiken irti betoniportaista, jotka lämpenevät kivasti auringossa 😀

Jekku keksi hälytyshaukut. Etenkin kun ei muistanut, että muut perheen ihmiset oli toisessa huoneessa. Yhtäkkiä sitä alkoi epäilyttämään viereisen huoneen äänet tai jos toisesta huoneesta tuli joku, niin kauhea haukkuminen päälle. Yksinkertaisesti jätimme nämä täysin noteeraamatta ja mahdollisuuksien mukaan estettiin fyysisesti Pupua osallistumasta niihin. Ja niin ne ovat sitten vähentyneet pariin kertaan päivässä ja silloinkin usein ihan selitettäviä. Kenestä nyt ei olisi pelottavaa, jos mansikkamaalla hyörii huppupäinen henkilö, jonkun ihme kastelukannun kanssa. Mutta kun tyyppi on tarkastettu, se ei enää epäilytä. Herkästi tulee varmasti jatkossakin käyttämään ääntää, mutta semmoinen turhan haukkuminen on jo hyvin jäänyt pois.

Lisäksi ollaan jo kovasti harjoiteltu vaikka mitä. Kankaanpään keskustassa käytiin ihmettelmässä elämän menoa. Ja mökillä harjoiteltiin kontaktia, istumista, seisomista, paikalla oloa naksuttelemalla. Lisäksi tietenkin kehän kiertämistä, kauniisti seisomista, koskemista ja hampaiden katsomista. Aikuiset koirat ovat saaneet perehtyä hyppyjen, luoksetulojen ja paikallaolojen maailmaan sekä näiden yhdistelmiin.

Näin sisäsiistiä pentua minulla ei ole ikinä ollut kuin Jekku. Kaikki tulee ulos, kunhan vain vie. Ei tee sisälle mitään, eikä tarvitse papereitakaan.

dsc_2525.JPG
Kävyt, kepit ym on kivojaaaaaa…

dsc_2528.JPG
Hullut juoskoon, minä lepää lomalla!

dsc_2538.JPG
Pallo hukassa?

dsc_2539.JPG
Ei ihan toi koppi toimi…

dsc_2609.JPG
Yhdessä palloa kiinni, iso voitti…

dsc_2616.JPG
Hahaa, ehdinpäs kerrankin ensin… ja iso perässä…