Korvien kiinnitystä

Posted on

Eilen irrotin korvateipit, jotta korvat sai tuulettua ja näkisi, joko ne pysyy. Pelotti älyttömästi saisinko niitä enää takaisin. No pesun jälkeen sitten aloitin yrityksen. Nettiohjeita katselin TÄÄLTÄ ja lisäksi sain puhelimessa ohjeita. No tein vessapaperirullan paloista pötköt, mitkä päällystin apteekin teipillä. Ja sitten kiinnittelin ne korviin. Jo illalla sain tehdä paketit kolmeen kertaan, kun pötköt vaan lenteli ja aamulla olikin korvasysteemit purettu kokonaan 😀 . Ilmeisesti tuo apteekin teippi ei ollut tarpeeksi pitävää. Aamulla sitten laitoin ne maalarintepillä ja nyt ne ainakin pysyy… Tai toivottavasti, ainakaan piharallissa ne ei irronneet.

Tänä aamuna lapset jo pusuteltiin hyppimällä päälle, eli kohta saa jo alkaa käyttäytymiskoulutusta herralle pitämään. Eilen ovella käyneet miehen veli vaimoineen, eivät myöskään saaneet kauhukohtausta aikaiseksi. Heidät otettiin vastaan haistellen ja suhteellisen välinpitämättömästi. Pikku hiljaa pojasta alkaa kuoriutumaan ihan normaali pentu, aikamoinen Persoona, Herra Jekku Kepponen.

Pupu on niin onnellinen kun on saanut riehukaverin. Pihalla ne painaltaa kahta sataa ympyrää. Pupulta leikkasin tänään puolet turkista pois. Niskatukka on niin lyhyt, ettei sillä kehään mennä. Nyt sitten odotellaan niskatukan kasvua ja runkoturkki saa rinnalla kasvaa takaisin. Yhtäaikaa ne luulis nyt olevan valmiita… Yritän ottaa kuvia illalla, jahka saan pestyä.

dsc_2456.JPG
Tasan 4kk ja harjoitellaan pöydällä seisomista pesun jälkeen.

dsc_2460.JPG

dsc_2465.JPG
Nämä teippaukset herra nykerteli pois yön aikana.

dsc_2467.JPG
Nyt pysyy!


One thought on “Korvien kiinnitystä

  1. Oon niin onnellinen!
    Ja kyllä se vaan edelleen näyttää hyvältä! 🙂

Comments are closed.