Juoksuja

Posted on

 Tänään löytyi aamulla verta lattialta ja syyllinen oli heti selvillä. Pupu oli TAAS aloittanut juoksunsa. Kun Pupu juoksuaa, verta tulee sitten niin paljon ettei jää epäselväksi. Piti sitten käydä ostamassa vielä yhdet juoksupöksyt. Mä kun en muista usein riisua jalassa olevia, kun päästän pihalle ja muistan housut aina silloin, kun koira kyykistyy 😀 .
Juoksuja tulee nyt Pupulla 4kk välein, tai itseasiassa Pupun juoksu myöhästyi 14pv jos ois pysynyt aikataulussaan. Naomille odottelen juoksua myös, sillä kun oli juoksu tullessaan meille syyskuun alussa. Ilolla on ollut väli 6kk, joten jos ei tee nyt, niin sillä on sitten 2kk kuluttua… Listasin tyttöjen juoksuja ylös:

Pupu:
Eka:3.8.2008, 11kk
toka 3.12.2008
kolmas 17.4.2009

Ilo:
4.6.2008, 6kk
toka 1.12.2008

Naomi:
7.9.2008

Ostin Pupulle pöksyt jotka nyt ehkä pistävät silmään paremmin… Löysin kaupasta myös poistona Hurtan vanhan malliston haalareita. Kaikki koot oli Naomia pienempiä, mutta Ilolle löytyi sopiva. Haalari maksoi vain 19e! Ja kuvista näkee, että sopiva löytyi, vaikka silmämääräisesti valitsin. Samalla ostettiin Unille myös säkillinen penturuokaa, tällä kertaa tiesin mitä haen, toisin kuin Pupun ekaa ruokapussia hakiessa.

Lueskelin tänään Pupsan pentuaikaa ja kyllä sieltä silmiin pomppi missä ollaan neidin kanssa metsään menty. Kun Pupu oli energinen ja riekkui hihnassa lenkillä, sille ostettiin 8m flexi sen sijaan, että oltais laitettu kuriin ja järjestykseen… Sama kun vieraita tuli, yritettiin vaikka mitä, vaikka koira olisi kaivannut selkeää johtajuutta. Nyt kun olen vähän tiukempi ja vaadin koiralta käytöstä, on tulostakin tullut.

dsc_6635.JPG
Ilon uusi haalari

dsc_6643.JPG
Oli vaan tosi hankala kuvata, koska Naomi änkesi koko ajan linssiludena kuvaan. Aina kun Naomia komensi, sen kävi maahan, eikä suostunut poistumaan kuvasta 😀

dsc_6642.JPG
No pakkohan sen oli antaa tulla kuvaan.

dsc_6652.JPG
Pupsan uudet pöksyt ja linssilude TAAS kuvassa.

tyt2-3.jpg
Ja sähköpostissa tuli tälläinen suloinen kuva Unista… Viikko vielä… Neiti on kyllä kasvanut viime näkemästä.


One thought on “Juoksuja

Comments are closed.