Kaikenlaista kupeissa

Posted on

Ollaan laajennettu koirien ruokamaailmaa raakaruokakohun jälkeen. Ihan jo siksi, että raakaruuan kanssa on pirullista pelata mökkireissuilla ym ja koska meillä on edelleen yllin kyllin nappuloita lojumassa. Ja kun oma maailmankuva hieman muuttui näyttelyiden suhteen, niin ei senkään takia tarvii olla ruokintakaan niin prikuulleen, minä kun halusin näyttelykoirille vain parasta, jottei vain turkit ole huonot ruokinnan takia. Nyt näillä on sellainen tavallisen koiran ruokavalio 😀

Pääsääntöisesti nyt puolet ruuasta on nappulaa ja puolet on muuta. Välillä se on raakaa lihaa, välillä kypsää koiraneinestä, kananmunaa ja välillä se on ihmisiltä jääneitä kala- ja lihapaloja. Nappuloina menee nyt Valio puristeruoka ja Hupilla menee Pupun vanha Hill’s eläinlääkärimuona. Sille ei tuo Valio sopinut, maha meni löysälle molemmilla kokeilukerroilla. Noh tämän arvasinkin, kun nappulassa on pellavansiementä ja sen kanssa on Hupilla ollut aiemminkin ongelmia. Vielä jää odottamaan käyttöä puoli pussia Hauhaun Premium lohi-perunaa ja pieni säkki Royalin jotain voitettua ruokaa (kai senkin voi noille syöttää, vaikka en ite siitä oikein tykkää merkkinä). Lihaisaa siis edelleen, mutta yritetään saada noi nappulatkin kulumaan pois.

DSC_3580

Tänään kupeissa oli nappulaa, kananmunaa ja Hubert lihahyytelöä (joka on sama tavara kuin Maukkaan kevytpötkö). Lisänä vielä kalaöljyä.

DSC_3571

Tälläsiä pötköjä lähti kaupasta mukaan kokeiluun, saadaanko näistä hyviä reissuruokia. Erityisesti tuossa vaaleassa koirankuvapötkössä oli melkoisen hyvät liha- ja rasvapitoisuudet ns. valmiiksi einesruuaksi.


2 thoughts on “Kaikenlaista kupeissa

  1. Moikka!

    Olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa ja nyt yritin vimmatusti etsiä sinulle yhteystietoja, mutta en löytänyt mistään. Laitatko minulle vaikka postia tulemaan kun joudat 🙂

Comments are closed.