Kestäviä leluja ja tuunausta

Posted on

Löysin eilen Stockmannin poitokorista muutamia uusia leluja, katsotaan nyt kauanko ne kestävät. Onhan meillä joitakin vanhojakin, jotka ovat hyvin kestäneet. Ainakin vielä. Kongit on esimerkiksi tosi kestäviä, Hupi ei välitä niistä ollenkaan 😀 Mutta yksi ehdottomasti kestävin lelu on olleet aidot Crocksit. Poikien vanhat, jo ajat sitten pieneksi jääneet, nyt täynnä pienten naskalien reikiä, mutta ne vaan kestää ja kestää. Nämäkin Hupi nappasi vahingossa pienenä, mutta on ne saanut sitten pitää. Mihinkään muihin kenkiin se ei koske.

Meillä on ollut nyt pieni pussi testissä ANFin lammas-riisi ruokaa. Hupilla kun oli samanmerkin penturuokaa ja olin siihen ihan tyytyväinen. Yli vuoden syöty Acana meni vaihtamaan koostumusta sillä tuloksella, että Jekun ja Naomin silmät alkoi vuotaa ja värjätä silmän aluset rumiksi. Viljattomia nappuloita on tullut muitakin markkinoille, mutta niiden hinta on melkoisen korkea, että kokeillaan nyt sopisiko tälläinen halvempi, mutta laadukas. Naomi tosin saa oman ruokansa sekaan Friskiessin muonaa taas, kun silmävärjäymät on niin älyttömiä, mutta sekin oli muuttanut väriään, toivottavasti ei sisältöä, kaikessa huonoudessaan, se on ollut loistavaa 😀 Lisänä Naomi saa edelleen lääkärin määräämänä lisäannoksen vitamiinia (multidog) ja eilen ostin kokeeksi Plaque Off -plakin ja hammaskiven vähentäjää. Jos Naomia ei pysty nukuttamaan hammaskiven poistoon, niin kokeillaan, jos tuo auttaisi. Osalla olen kuullut auttavan. Kaikki saa öljyä, nyt on ollut minulta yli jäänyt helokkiöljy purkki, mutta mitä nyt milloinkin olen ostanut.Hupi saa nyt hampaiden vaihdon aikaan myös ripauksen kalkkia, en tiedä onko siitä oikeasti mitään hyötyä, mutta Jekullekkin aikanaan annettiin, jottei korvat lerpattaisi, kun kaikki kalkki tarvitaan hampaisiin tai jotain.

Tuholainen ja kestävät lelut. Siinä on crocks kenkä, kong, uusi pallonaru, Hear doggy yliäänivinkulelut, Ikean pehmojänis, naudan jalka oikea luu.

Jokaisen oma kuppi ja oma erilainen sapuska… Pupun on isoin, Jekun musta, Naomin punainen ja Hupilla tietty teräsharmaa.

Ja jokaiselle omat lisäravinteetkin. Tällä kertaa öljynä on ihmisiltä ylijäänyt helokkiöljy.