Kevättä, aitausta ja synttärit

Posted on

Kevät koitti lämpinänä, mistä harjakoirat tykkää erityisesti. Koirat paistattelevat auringossa grillaten. Ilo onkin voinut olla ilman vaatteita lämpimimpänä aikana, mutta herkästi se palelee ja päällä pitää olla edes ohut mekko. Koira on laiha edelleen, ihan tolkuttoman laiha. Isäntä kyseli onko matokuureja annettu, että olisiko laihuus sitä, joten varmuuden vuoksi annetaan nyt sekin. Ilo syö tupla annosta raakaruokaa ja saa nyt lisäksi vielä rasvaisia ihrapaloja luiden kera. Odottelen edelleen tuloksia allergioista, jos niitä ei kohta tule, niin joudumme eläinlääkäriin tuon laihuuden kanssa.

Pihallekkin on saatu väliaikaista aitausta koirille, niin ei tarvitse olla koko ajan vahtimassa. Ilo nimittäin hilpasee hakemaan välipalaa, jos silmä välttää, fasaanin muodossa siis. Niitä kun kävelee ihan tuossa tarjottimella pihassa.

Vielä viimeiseksi, ONNEA NAOMI 6 vuotta tänään! Uskomatonta, että tuo neiti saapui meille 3,5 vuotta sitten ja on täydellisesti valloittanut meidät kaikki ihanalla luonteellaan. Kiitos Maarit tästä neitokaisesta, ehkei se ole se näyttelykehien kirkkain tähti, mutta lemmikkinä voittamaton.

dsc_0682.JPG
Edellisessä kodissa haaveilin valkovuokoista pihamaalla ja yritin saada niitä kasvamaan tuloksetta. Nykyinen pihani on täynnä ihania valkovuokkoja!

dsc_0703.JPG
Koirien väliaikaisaitaus, kunhan saadaan koko takapiha aidattua.

dsc_0739.JPG
Laiheiini.

dsc_0741.JPG
Villakoiralle tämmöinen laihuus voisi olla ihan normia, mutta harjakoirat on malliltaan punkerompia ja Ilokin on aina ollut paljon tanakampi.

dsc_0747.JPG

2011-04-26-luontoa.jpg
On se joskus ollut paksumpikin… (kaksi ekaa on kuvia viime kesältä)

dsc_0677b.jpg