Koiraleikkejä

Posted on

Käytiin Jaanan luona aamulenkillä, niin sai Pupukin vähän riehukavereita. Joskin pojat oli ihan järkyttyneitä, kun Pupu oli ihan kumma ja käytti puolet ajasta louskuttamiseen pojille. Vauhtia ja kovia otteitakin oli Pupulla liikaa, että oliskohan pikkasen ylimääräistä energiaa ollu varastossa. Ja kun Laliakaan ei meinannut saada leikkimään, kun se vain piiritti harjakoiria. Uusi Aslan poju arkaili Pupun jatkuvaa haukkumista ja leikki pääsi alkamaan vasta, kun Pupun suuhun saatiin pallo ja haukkuminen loppui. Sitten poju painalsikin Pupun perässä hippulat vinkuen.

Uusi Aslan poika on kyllä komea ilmestys, jätkällä on hieno pää ja komea kroppa. Mutta edelleen jaksaa ihmetyttää myös 10 vuotias Vinski poika. Se on edelleen mustaakin mustempi, ei taida olla missään yhtään valkoista karvaa… (kun aina sanotaan, että mustille tulee aina valkoisia karovja, että se kuuluu niille, no eipä kuulu jos on kunnollinen musta 😀 ).

dsc_8328.JPG
Aslan (Bazaar’s Catch A Flying Dream)

dsc_8329.JPG
Pupu ja Lali
(Regenfiel Lysander), vähän edes innostuivat leikkiin

dsc_8333.JPG
Ja Aslan ois tullu mukaan.

dsc_8336.JPG
Vanha Vinski poika (Toyway Xtra Special)

dsc_8338.JPG
Lali juuri porhalsi Ilon luota.

dsc_8341.JPG
Leiki nyt mun kanssa! Pupu outo ilmoitushaukku, jota se vähän väliä haukkui pihalla. Aslania epäilytti moinen haukkuminen, mutta kun Pupu oli hiljaa, niin sitten leikittiin.

dsc_8343.JPG
Pupu ja toinen vanha poika eli Simba (Madelief’s Lucky Lionheart)

dsc_8345.JPG
Vinski ja Pupu haukkumassa ohikulkijoita.

dsc_8348.JPG
Onnea on päästä juoksemaan vapaasti poikien kanssa.

dsc_8350.JPG
Noi pojat kiusaa meitä kylmillä nenillään!

dsc_8351.JPG
Villakasa eli Pupu Lali, Aslan ja Simba.


One thought on “Koiraleikkejä

Comments are closed.