Koirapuistossa

Posted on

Käytiin tänään Pupun kanssa Järvenpään koirapuistossa. Pikkuneidit joutui jäämään autoon, sillä puistossa oli isoja ja raskaita koiria, eikä omaa pienten puolta ollut. Puisto on todella iso ja pohjaltaan pääosin hiekkaa. Muuten kiva mutta hiekka tunkeutui Pupun turkin sisään eikä se lähtenyt sieltä pois kuin täysi pesulla. Ehkä se ois joskus rapissut pois koiran kuivuttua…

Pupu nautti leikistä isojen koirien kanssa ja saikin jokaisen puistoon tulijan juoksemaan kanssaan. Pääosin Pupu leikki otan sut kiinni leikkiä, kun kotona Ilon kanssa leikkii ota mut kiinni -leikkiä. Yksi keskikokoinen valkoinen villakin tuli puistoon ja silloin vauhti oli tytöillä todella huimaa.

Ilmotin Pupun agirotuun. Agirodussa samaa rotua oleva joukkue, yrittää päästä agilityradan läpi paremmin tai ei niin hyvin… Pupu osallistuu mölliluokassa, joka on virallisia luokkia leikkimielisempi. Tämä kilpailaan heinäkuun ekana viikonloppuna Lahdessa. Yritin etsiä linkkiä kisasta, mutta empä löytänyt mitään järkevää sivustoa. No nyt täytyy käydä kokeilemassa esteitä kentällä, eihän Pupu ole kuin alkeiskurssia käynyt, eikä siellä ollut kaikkia esteitä käytössä. Ja jos pääsisi vielä jonnekkin harjoittelemaankin vähän.

Kuvat suurenee klikkaamalla.

dsc_6395.JPG
Kavereita riittää

dsc_6444.JPG

dsc_6451.JPG

dsc_6429.JPG
Wannabe nyöri, ainakin jaloistaan…

dsc_6467.JPG

dsc_6477.JPG
Ennen pesua…

dsc_6491.JPG
Pesun jälkeen. Konetyöt vain tein, sormi ei kestä käyttää saksia tai karstata. Peppupalloihin jätin varaa, jos ne on väärässä kohdassa.

dsc_6479.JPG


One thought on “Koirapuistossa

  1. Heippa! Olen sun sivuja seuraillu ahkerasti ja tunnut asian omaavalta ja paljon tietävältä kasvattajalta! 🙂 Mulla ollu pari isoo koiraa mutta nyt villispentu 13vk. Se hilseilee, aika paljon! Parikertaa oon sen pessy pentushampoolla ja se on ihan ilonen ja reipas poika, on oppinu tosi hyvin tekee ulos pissit ja kakat (paitsi yöllä tulee sisälle). Ja muutenki hieno miehen alku, mutta musta turkki näyttää siltä että oltais lumisateessa seisty! Osaat varmasti kertoa tähän vastauksen, ainakin toivon niin! Koira nukkuu tarpeeksi ja syö penturuokaa, ulkoilee ja kaikki on muuten hyvin! -veera

Comments are closed.