Pöytä ja trimmausta

Posted on

Sain viimein tytöille uuden pöydän. Tilasin ensin säädettävän, mutta se oli tullessaan jo rikki sekä aivan onnetonta laatua. Halpahan se oli, mutta palautin sen, ei tuollainen ois kauaa kestänyt. Tilasin sitten vaihdossa Vivogin punaisen pöydän ja laatu oli aivan eri planeetalta tuon halpiksen kanssa. Korkeahan tuo minulle on, mutta kaikkea ei voi saada.

Naomi sai sitten kokeilla tänään uutta pöytää pesun ja laitoin merkeissä. Koska Ilolla ja Naomilla on näyttelytauko, niin leikkasin Naomin jalkakarvoja ylemmäs kuin normaalisti.  Naomillahan oli talvella jostain ruuasta värjäytynyt tassukarvat punaiseksi ja ne kummittelivat edelleen vaikka pohjalta tuli vitivalkoista. Nyt sain kaikki värjäytymät pois ja karvaahan nuo karvat takaisin. Kuukauden päästä ei varmaan enää edes huomaa.

Naomin silmänalusiin on löytynyt huippuaine. Chris Christensenin Ice on Ice harjausneste, valkoisilla villakoirilla sitä käytetään estämään mm. jalkakarvojen värjäytymistä pissasta ja näköjään se toimii loistavasti myös Naomin silmien alusiin. EI vaan saa suihkuttaa, ettei mene silmiin, vaan sormella laittaa varovasti.

Ongelmaa vaan tuottaa oikea etusormeni. Siinä on joku rasitusvamma tms ja en pysty sitä oikein käyttämään. Ilon ja Naomin saa juuri ja juuri laitettua mutta mulla olisi myös Pupun laitto edessä. Pestyä saan mutta miten lie onnistuu kuivaus. Ja jos kuivaus ei onnistu, se tarkoittaa lisää takkuja 🙁  .

dsc_6359.JPG

dsc_6366.JPG