Takiaisia ja kuratassuja

Posted on

Lumet suli ja paljasti takiaiset. Eilen niitä oli Pupussa ja Ilossa ja tänään Naomi oli saanut niitä jostain itseensä. Takiaisia on todella kiva irrotella märästä turkista kuralenkin jälkeen.

Mutta kyllä sitä kuratassuja pestessä kiittää onneaan, ettei Lollis saanut kaunista valkoista narttupentua… Koska siitä minä alunperin haaveilin. Nytkin tuskailen Naomin ja Ilon valkoisten tassukarvojen kanssa jotka on nyt näillä kurakeleillä lähinnä ruskeat, vaikka miten suihkuttelisi. Ja kun minä en tykkää, että ne eivät ole hohtavan valkoiset 🙁 . Puunaisin varmaan valkoista villakoiraa jatkuvasti, musta antaa hieman enempi anteeksi, kuten tuo ruskeakin.

Unin odotus on kova, ei meinaisi millään jaksaa odottaa, mutta reilu pari viikkoa vielä pitäisi jaksaa.

Pupun pantojen kanssa taas vievaan. Hurtan pörröpanta takutti takatukkaa, niin kokeilin ohutta ketjua, mitä Jaana käyttää pojillaan… No eipä sopinut Pupun vouhotukseen. Koiralta on vasemmalta puolelta syöpynyt hieman niskatukkaa. Plaah. Kävin sitten tänään etsimässä hurtan pantaa ilman pörröä, mutta uudet pannat olikin paljon huonompaa materiaalia. Liukkaan sisäpinnan sijaan niissä oli nahkea, jonka oletan kyllä takuttavan (kotona ois ollu myös pörrötön panta, Pilven vanha, mutta Pilvi oli pari numeroa Pupua isompi, myös kaulastaan…).. Löysin sitten Top Caniksen pannan, joka oli aika kopio Hurtan pannasta, mutta oli suomessa tehty, joku Ekoteko panta, värikin oli kiva, joten se lähti Pupulle sitten.

Tällöinen: