Koirapuistossa

Posted on

Kävin Pupun ja Jekun kanssa koirapuistossa (Nao jätettiin kotiin, ettei turhaan stressaisi muista koirista, jos lääkitys ei ole vielä kohdillaan). Tarkoitus oli, että Jekku pääsee näkemään vieraita koiria ja harjoittelemaan niiden kanssa olemista. No alkuun oltiin yksin ja sitten tulikin kaksi tanskandoggia. EN muista onko Pupu koskaan semmosia nähnyt, mutta Pupulta varmaan tuli pissat alle, kun ne isot eläimet niiiin pelotti. Pupu suorastaan huusi pelosta. No onneksi puistoon tuli muitakin ja lopulta pelko hälveni, kun muut eivät pelänneet ja lopulta leikkikin onnistui doggin kanssa.

Jekku tietenkin oletti, että kaikille pitää sitten täällä haukkua, kun Pupukin tekee niin. Alussa Jekkua pelotti, mutta sen jälkeen muut koirat olivat aika yhden tekeviä ja Jekku partioi jalkani vieressä katsellen mitä Pupu höyrysi pitkin puistoa. Selkeästi sillä ei vielä se uroksen vaisto vie, kun ei vielä nartut kiinnostaneet, vaikka jalka kyllä nousee komeasti. Nauratti vaan, kun vein Jekun sosialistumaan ja Pupuhan siellä lähinnä riehui. No pikkasen Jekkukin otti leikkiä springerspanielin pennun kanssa, mutta kun sekin oli semmoinen ihmettelijä, niin eipä ne niin hurjasti saaneet vauhtia aikaiseksi.

Yksi omistaja luuli, että Jekku on tarkoituksella tehty laaman näköiseksi 😀 No vähänhän se siltä näytti, teipattuine korvineen ja märkine jalkoineen.

Mutta ah miten kaksi puhtoista koiraa tuli juostuaan tolla märällä hiekalla, onneksi autossa jo kuivuivat ja rapistelivat sinne suurimman osan. Mutta kokemuksesta, tuota hiekkaa löytyy vielä parissa seuraavassa pesussa, ainakin Pupussa.

dsc_5703.JPG
Jipii, ollaan puistossa!

dsc_5708.JPG
Maasta se pienikin ponnistaa, mutta eipä päässyt ylös ilman apua 😀

dsc_5718.JPG
Pupu hienona.

dsc_5726.JPG
Ja hoplaa

dsc_5727.JPG
Kaunis alastulo

dsc_5740.JPG
Jekku osaa poseerata

dsc_5757.JPG
Ja Pupu nautti leikistä.

dsc_5762.JPG
Lääh lääh

dsc_5763.JPG
Sitten löytyikin yhtä nopea kaveri Pupulle!

dsc_5764.JPG
Yllätyin miten hyvin Pupu pärjäsi whippetille.

dsc_5767.JPG
Tanskandoggi