Koiriemme pahat tavat…

Posted on

Luettuani Kiiran Blogista jutun koiran pahoista tavoista, oli pakko tehdä omista koirista listaus. Täytyy sanoa, että Kiiran kaltainen tuhovimmainen koira on kauhistus minulle 😀 Uni pystyi samaan, jollei enemmänkin, mutta nämä muut on siihen verrattuna rauhallisia mussukoita… vai onko sittenkään? No aloitetaan:

Naomi,
todella vaikea keksiä juuri mitään… Kun koira ei hauku, ei tuhoa, ei riehu, ei vedä, nojoo
– Syö välillä omaa kakaansa 😀 Ei aina, mutta joskus silmän välttäessä pompsii omat tuotoksensa hyvällä halulla.

Pupu
-syö kalsareita ja sukkia rikki, ei enää onneksi kokonaan, mutta käyttökelvottomiksi kumminkin ja kangasta menee mahaan asti, joka aiheuttaa mahalle usein ärsytystä. Voi mennä viikkoja syömättä vaikka lojuisi näkyvillä, mutta sitten yhtäkkiä tulee mania syödä.
-Haukkuu autossa kaikki koirat. On äärimmäisen ärsyttävää ajaa, kun Pupu havaitsee koiran, niin se on haukuttava. Sitruupanta hillitsee, mutta yleensä Pupu saakin matkustaa etupenkin jalkatilassa, josta se ei näe ulos.
-Hyppii kaikki meille tulijat. Pupu pomppii ja riehuu kun tulee vieraita ja on täysin pitelemätön. Käskyt ja opetukset unohtuu tai voi sitä hyvin äkkiä istahtaa ja sitten sinkoilla taas vieraiden seassa. Hihna nostaa kierroksia tuplaksi, siinä mennään ihan sekopäänä.
-Kuulee omiaan ja ilmoittaa niistä, niin että koko lauma lähtee haukkuu sitten mukaan.
-Varastaa ruokaa pöydältä. Tämä tosin on musta ihmisen oma moka, jos jättää ruokaa koiran saataville. Varastaa siis kun ihmiset jo poistuneet paikalta.
-Lenkillä haukahtelee tuntemattomille ohitettaville koirille.
-Törmäilee vapaana leikkiessä ihmisiin.

Jekku…
-herkkähaukkuinen, pieni kolahdus, ääni mitä ihminen ei kuule ja hälytys on käynnissä täysillä. Pupun antama esihälytys ja Jekku komppaa. Jos joku tulee ärsyttävän ponnekas haukku ilmoittaa tulijan.
-Ei pidä kaikista. Jekku pitää 99% ihmisistä, ei välttämättä halua heidän kosketustaan, mutta ihmiset on silti ok. Mutta sitten on se prosentti, jotka Jekusta on epäilyttäviä. Ne ei saa koskea, niille pitää pahimmillaan haukkua. Mutta hyvin nopeasti Jekku voi myös päättää, että eiku tää onkin sika kiva tyyppi sitten 😀 Näyttelyissä todella ärsyttävää, kun muutama kerran Jekku on päättänyt, että tuomari on epäilyttävä.
-Vetää hihnassa. Jekku vetää todella paljon, on kokeiltu sitä ja tätä, mutta ei ole auttanut. Nyt on jotenkin helpompi vaihe, mutta kyllä Jekku silti edelleen vetää. Outoa itselle, kun on saanut aina koirat opetettua kulkemaan hihnassa, mutta tähän poikaa ei tepsi mikään.

Hupi
-tuhoaa lelut. Varsinainen terminaattori tuhoaa pehmoleluja ja muita mitä voi pillkoa palasiksi, kuten kumisen röhkivän sian… Tosin ei sitten juurikaan tuhoa muuta kuin leluja.
-Ulvoo pianon soittoa. Tässä on päästy jo vähän eteenpäin, mutta jos ei ole tarkkana, poika pyrkii pianon vierelle solistiksi.

Eli aika kevyttä kauraa nää meidän koirat on. Meillä ei ole tuhottu sohvia, jalkalistoja, tuolin jalkoja tms. Ei pureskeltu kännyköitä tai kaukosäätimiä, ei kenkiä. Koirat rakastaa tulijoita, vähän liikaakin. Lenkeillä ihmiset ohitetaan melkoisen välinpitämättömästi. Aika helppo lauma siis, vaikka huonompina päivinä ei aina tunnu siltä 😀