Mä joka päivä töitä teen…

Posted on

Hyvin on lähtenyt työelämä käyntiin. Koirat on pärjänneet hyvin poissaolon, mitä nyt tänään Hupi oli silponut henkarin. Mutta tajusinkin, että koirahuone oli puruleluton, kun olin sitä aiemmin siivonnut. Nyt kiikutin sinne korillisen turvallisia leluja, niin on taas tekemistä sinnekkin. Hupi kun tykkää pureskella normaalistikkin pitkin päivää.
Koirahuone sai myös portin. Ekana kotiin tuleva tokaluokkalainen voi näin avata koirahuoneen oven ja seurustella koirien kanssa, mutta koirat on kumminkin turvallisesti portin takana. No lähinnä siksi, että poika ei vielä saa pissittää koiria ja jos ne päästäisi vapaaksi, Hupi varmasti haluaisi pissalle. Minulla on lyhyet työpäivät ja pissalenkille on lähdetty heti tultuani.

Pupun uusi Hello Kitty -panta

Jekku ja Pupu sai uudet nahkaiset pannat, jotka on taas tehnyt Dog accessories by Noon4. Pikkuneiti halusi Pupulle Hello Kittyä ja pojat halusivat Jekulle sieni pannan. Hupin panta lähti takaisin korjaukseen, kun se oli vähän liian pieni. Hupille tuli mikki Hiiren kuvilla. Naomi pitää edelleen sopivan Angry Birds pantansa, Naomilla kun ei tarvitse olla takuttamatonta sisusta, niin tuo vanha pörrö käy.

Kekun sienipanta