Laatuaikaa

Posted on

Neidit saivat tänään laatuaikaa vuorotellen. Keskipäivällä Ilo oli yksikseen mukana hakemassa Simoa kerhosta autolla. Anopilla käytiin iltapäivällä ja Naomi sai olla mukana siellä. Sai rauhassa tutustua uusiin ihmisiin ja uuteen paikkaan, mutta reippaastihan tuo painalsi kämpän tutkimassa ja oli rapsuteltavana. Kerjätät myös osasi loistavasti. Ja lähdön hetkellä, katseli, että jäänkö tänne vai tuunko mukaan 😀 .  Alku illasta käytiin kauppareissu ja Pupu pääsi sinne mukaan. Sillä aikaa aina muut oli kotona odottamassa. Koirilla oli kivaa päästä välillä ihan yksikseen ja saada huomiota vain itselleen, kolmen koiran kanssa kun kilpailu on kovaa.

 Ainut mikä hämmästytti, Naon tullessa kotiin, se alkoi pomotella ympärillään riekkuvaa Iloa. Kai se kattoi, et tyyppi oli ollu pomon paikalla kotona, kun hän oli poissa ja päätti muistuttaa arvovallastaan. Nao siis kevyesti örisi ja nousi Ilon selän päälle. No ei tämä kummallista ollut, edellisessä kolmikossa 2kg pomokoira Roosa teki samaa alemmilleen.

 Laatuajasta pitää huolta myös lapset. Pojat paapoo koiria sekä vanuttaa ja venyttää niitä. Koirat antaa poikien vanuttaa ja venyttää, koska pojat ei satuta. Koirille pojat on varmaan rapsutus- ja ohjelma-automaatteja. Tarpeen tullen pojat osaa kyllä myös kieltää oikeaoppisesti. Ilon joku aika sitten kokeilema poikien näykkiminenkin loppui ennenkuin kunnolla alkoikaan. Pojat sai ohjeet kieltää Iloa ja jatkaa näykkimisyrityksestä huolimatta. Lisäksi opastin pojat, etteivät menisi silittelemään Iloa nukkumapaikkaansa (mielistelyä koiran mielestä) vaan pojat kutsuvat aina Ilon ylös makuupaikaltaan silitettäväksi. Koulutus onnistuu pojilta myös, osataan pyytää istumiset ja tassun annot.

 Koirilla oli tänään herkkupäivä. Toin taas eläinkaupasta hirven ja poronluita. Niitä onkin sitten kaluttu koko ilta. Ostin 4 ettei tule riitaa… Lähinnä siksi, että Pupu on taas viime päivänä popsinut enemmän vaatteita 🙁 . Yhet lasten kalsarit, sukkaparista molemmista kärjet jne.

imgp7476.JPG
Voisiko onnellisempia olla?

imgp7480.JPG
Ilo taas matkalla lutkuttamaan Ossin käsiä (raivostutttava tapa, jota Ossikin huomaamattaan ruokki laskemalla käden saataville)

imgp7492.JPG
Venyy ja vanuu, miten ihmeessä Ilo voi olla noin pitkä pötkö?

imgp7506.JPG
MIKÄ TÄÄ ON??

imgp7507.JPG
Häh, puhuks joku musta?