Lenkkeilyä ja kiipeilyä

Posted on

Tänään on lenkkeilty paljon. On viety ja haettu Simoa kerhosta sekä lenkkeilty poikien jalkapalloharkkojen ajan. Simon vietyäni kerhoon, kävin juoksuttamassa neitejä metsässä ja vauhtia taas riitti. Naokin intoutui hetkittäin tyttöjen perään. Pupu meni edellä keppi suussa. VIDEO VAUHDISTA ON TÄÄLLÄ (huonoa kuvaa kylläkin…)

05112008001.jpg
Piilokuva, kaikki vauhdissa (laadukasta kännykamerakuvaa)

Simoa hakiessa oli kuvaajakin mukana. Koska Pupulla on ollut nyt itsehillintä ongelmia liian vilkkautensa kanssa, niin lenkillä saa vähän toimiakkin. Hyppyyttelen pääasiassa Pupua kiville ym, mutta myös Naomia ja Iloa, jos kivi on tarpeeksi matala niille. Myös kaadettujen puiden pinot ovat loistavia harjoituspaikkoja, Pupu on rakastanut niitä pennusta asti. Käytämme matalimpia kasoja kiipeilyyn, vaikka Pupu haluaisi mennä myös todella korkeista. Näitä puupinoja ylittävät myös Ilo ja Nao hirmuisella innolla ja palkaksi riittää pelkkä kehu. Pinoa ylittäessä tarvitaan hyvää keskittymistä, sillä muuten jalka voi lipsahtaa.

imgp7692.JPG

imgp7694.JPG

Naokin alkaa pikkuhiljaa oppimaan perässä pysymisen. Edelleen se jää haistelemaan mutta säntää sitten täyttä laukkaa perään.

imgp7700.JPG
Koira unohtuu haistelemaan

imgp7701.JPG
Hei…mä unohduin! Täyttä laukkaa perään.

imgp7703.JPG
Huh saavutimpas

Vielä kuva Naon kauniista askelluksesta…

imgp7691.JPG

Ja kaverista, josta Ilo olisi halunnut tehdä selvää

imgp7708.JPG