Vihdoin

Posted on

sain tytöistä kuvattua kasvukuvat. Nyt ollaan harjoiteltu kovasti seisomista, missä istun koiran edessä. Näin saadaan koira seisomaan rennosti ja ei tule niska kenoa, kun katsoo ylöspäin. Uman sivuilta näitä vinkkejä hain LINKKI. Nao oli niin innostunut, että meinasi peppu ja häntä irrota. Se todella rakastaa kaikkea uuden oppimista, kunhan vaan saa lihapullaa… Pupulla harjoiteltiin lähinnä, että edes seisoo ja että se on mukavaa, siinä kun on ollut ongelmia. Jossain vaiheessa ruvetaan naksulla hakemaan häntää ylös, kuten Ilolle opetin pitämään korvat eteenpäin suunnattuna. Kuvissa kaikki koirat seisoo täysin vapaasti ja asettelematta mitenkään.

imgp7740.JPG

imgp7761.JPG

imgp7769.JPG

Ja sitten nostalgiaa. Melkein vuosi sitten täällä blogissa oli kuva pienen pienestä Pupusta Simon kanssa. Nyt kuvattiin samanmoinen, koira  sekä poika ovat kasvaneet… Toivon, että joskus voidaan kuvata teinipoika vanhan koiran kanssa…

Simo ja Pupu
4.11.2007

imgp7785-1.JPG
7.11.2008


One thought on “Vihdoin

  1. Hauskaa että sait vinkkejä, on sulla kivoja koiria ja tuo pikkuprinssi!me ei olla mitään showentusiasteja, käydään vaan vertaamassa ikäluokkaan.
    Lulu sit kumminkin ryhtyi ahmimaan serttejä ja on nyt 8 rusetin maalaistyttö juniori.
    Toivottavasti nähdään jossain, ois kiva nähdä livenä tytöt! Tuletko Voittajaan, kumpi on teidän pvä? trk meiltä teille

Comments are closed.