Lumen ihmemaa

Posted on

Kävelimme 100m tien päähän pellolle juoksuttamaan koiria hangessa ja poluilla, koska oli hyvä kuvaus sää. Pojat hiihti samalla pellolla. Uni rakasti pomppia umpihangessa, Pupu pysyi lähinnä poluilla. Ladulle ne eivät onneksi lähteneet, koska se upotti koiran tassujen alla. Uskotamttoman hyvin Pupu ja Uni selviävät ilman takkeja, vaikka tänäänkin pakkasta oli -17’c astetta, etenkin kun pysyvät koko ajan liikkeessä. Unille on kyllä pakko pukea Turun näyttelyn jälkeen, jos on vielä pakkasia, näyttelyyn kun peppu ajellaan taas lyhyeksi.

Unin uudella ruokalistalla on nykyään myös mm. öljykynttilät. Uni oli nimittäin popsinut niitä kaapista! Onneksi öljykynttilät ovat vegaanisia ja myrkytyskeskuksen mukaan kerta-annoksena vaarattomia. Pääosin niissä taitaa olla parafiiniä ja voi luoja miten Unin kakkaa on riittänyt ja miten kauhealta se on haissut viime päivinä…

Kotona Unilla on hassu tapa pitää aina suussaan jotain pehmolelua. Uni makaa jossain nukkumassa, joku pehmo suussaa. Se ei lussuta pehmoa, eikä pureksi vaan ihan vain pitää sitä suussaan.

dsc_8895.JPG

dsc_8829.JPG

dsc_8814.JPG

dsc_8796.JPG

dsc_8848.JPG

dsc_8853.JPG

dsc_8811.JPG

dsc_8883.JPG