Meno päivä

Posted on

Tänäänoli ohjelmallinen päivä. Aamulla lähdettiin Pupun  kanssa Kaapelitehtaalle villakoirien erikoisnäyttelyyn. Pupu puhkui intoa kun pääsi paikalle ja haukkuikin yllättävän vähän. Bruno oli juuri kehässä kun saavuimme tyypillisesti myöhässä. Bruno sai ERIn, oli kaunein nuorten luokan ja tuli lopulta 4. kauneimmaksi urokseksi ja sai (TAAS!) vara-sertin. Se oli Brunon 8(!) vara-serti, mutta on sentään edes yksi sertikin… Seuraavaksi kehään meni Peppi, mutta Peppi sai vain EH:n 🙁 . Silti Peppi tuli nuorten luokan toiseksi.

Sitten päästettiinkin Italian Ihme häkistä. Voi että miten kaunis isovillakoiran pentu! Väriltään todella valkoinen ja se takaosa… Koiralla oli aivan mielettömät takakulmaukset. Turkinlaatukin oli jo nyt karkeampi kuin Pupulla. Pojasta tulee vielä todella kaunis.

LISÄÄKUVIA TÄÄLLÄ KLIK.

Pupusta varmaan kaikki näyttelyt pitäisi olla tämmöisiä, kivaa riehumista:

dsc_3883.JPG

dsc_3885.JPG

dsc_3887.JPG

dsc_3841-1.JPG

Näyttelyn jälkeen suunnattiin kotiin ja vaihdoin koirat. Lähdin harjakoirien kanssa näyttelyharkkoihin. Nyt ne oli uudessa paikassa konalassa, koiraurheilukeskus Lily’sissä. Harjoittelin vain vähän, muun ajan yritin kuvailla. Suurin osa kuvista vaan oli takapuolikuvia 😀 . Taas näki miten huikaiseva on eri liian isolla harjakoiralla ja Ilolla. Se mitä harjoiteltiin meni todella hyvin.  Naomi paineli häntä pystyssä. Ilo taas söi mun sormetniin että sattui. Ikävä  kyllä, Ilolla oli apurina Heili pentu, joka oli yhtä ahne mutta omisti pennun naskalihampaat 😀

LISÄÄ KUVIA TÄÄLLÄ KLIK.

dsc_3997.JPG
Hip, hip, hurraa..
tai sitten ei.

dsc_4027.JPG
Ilo ja Nukke, ei kauheesti koko eroa neideillä.

dsc_4038.JPG
Ilo ja Väinö… Väinö on kooltaan liian suuri kokoinen rotumääritelmän mukaan.

dsc_4049.JPG
Ilo kerjää taas namia muilta harjottelijoilta.