Mitäs syötäisiin?

Posted on

Meillä koirat on voittaneet niin paljon kuivaruokaa, että pakkohan sitä oli alkaa syöttämään rakkaruuan ohella. Hengissä ovat näemmä siitä selvinneet, vaikka aluksi tuntui oudolta laittaa kuppiin nappuloita pitkästä aikaa. Osa on edelleen raakaa jauhelihaa ja osa sitten notain nappulaa, mikä nyt on avattu säkki. Yota määrää nappulaa, mitä meillä on, koirat syö varmasti loppuvuoden ja ehkä pidempäänkin 😀

uutena kivana öljylisänä olen löytänyt Jahti&Vahti lohiöljyn. Jotkut halvat öljyt värjää herkästi koiria oranssiksi tassuista ja suupielistä, mutta ainakaan tällä lyhyellä kokemuksella ei ole meillä vielä näkynyt. Ostin pullon edullisesti Puuilosta ja hyvää ja huonoa siinä on pumppu. Saa pumpattua helposti sopivan määrän ja huonoa, että tuodessa pullo oli vuotanut (täytyy katsoa ensi kerralla että pysyy pystyssä).

Pupu syö pelkkää nappulaa ja ihan elossa sekin. Painoa on saanut lisää sitten seiti kuurin. Välillä närästää enempi ja välillä vähempi, ruualla ei siihen näytä olevan juurikaan merkitystä.

DSC_2365

Nappulaa riittää joka sorttia 😀

DSC_2409

Kaikkien eväät

DSC_2411

Uusi öljy