Näyttelyä ja laumajärjestystä

Posted on

Jyväskylän näyttelyn aikataulut tuli ja voi olla tyytyväinen. Harjakoirat sekä keskikokoiset villakoirat alkaa myöhään. Minähän menen tuonne Jaanan kyydillä, niin on hyvä, että molemmat on myöhään. Harjakoiria on näyttelyssä hirmu vähän vain 63kpl. Ihmeen vähän, ottaen huomioon että koko näyttelyssä on suuri määrä koiria (6000kpl). Oletin että ainakin sadan verran olisi harjakoiria ollut. Isovilloja taasen onkin sitten paljon 24kpl, mutta Pupsahan ei ole menossa, mutta sisaruksia pitäisi olla menossa.

KEHÄ 6
Paavo Mattila
86
bordercollie – ei pennut 28
10:00
kiinanharjakoira – ei pennut 58
11:30
urokset 35
nartut 23 

Tänään oli Ilo mun mukana hakemassa Simoa kerhosta. Kun tulimme kotiin päätti Nao taas hieman rökittää laumakarkuria. Häntä pystyssä neiti nousi Ilon selän päälle ja piteli Iloa paikallaan. Ilo ei ollut moksiskaan, juoksi vaan kauheeta vauhtia ympyrää, pysähtyen vaan aivan kun Nao sai kiinni 😀 Mutta arvoasteikko oli näiden kahden välillä hyvin selvä. Eilen Naomi ja Pupu ottivat sen sijaan hieman yhteen.Pupu kiusasi taas Naomia haukkaamalla, enkä huomannut keskeyttää. Naolta paloi käpy ja se ärähti Pupua kohden. Entisestä poiketen Pupu ärähti varovaisesti takaisin mutta tässä vaiheessa olin tilanteen tasalla ja komensin Pupua lopettamaan. Koira tulikin pois, mutta yritti vielä pari kertaa käydä kiusaamassa Naoa ja joka kerran komensin koiran pois. Nao ei ollut tilanteesta moksiskaan, käveli kuningattaren elkein makuupaikalle ja kävi Pupusta välittämättä makaamaan. Johtajana tietenkin puutuin heti tilanteeseen, eikä Pupulla ole mitään oikeutta rähähtää ylemmilleen. Tuon jälkeen ei Pupu ole enää yrittänyt mitään.

Isäntä sai tänään uuden lelun ja sitä tuli testailtua… Nyt saadaan taas parempia kuvia koirista, ehkä 😉 Koekuviin osui nyt sattumalta Naomi, ehkä siksi että pysyy parhaiten paikallaan 😀

dsc_0006.JPG

dsc_0030.JPG

Pakko vielä laittaa tänne loppuun, kun Pupun kasvattajalle on tullut supersuloinen isovillavauveli Niki. Nikistä lisää: LINKKI.