Näyttelykimaraa

Posted on

Hoitelin loppuvuoden näyttelyilmoittautumiset ja tais hieman lähteä mopo käsistä 😀 Ilmotin Unin kaikkiin mahdollisiin suht lähellä oleviin näyttelyihin. Kaukaisin on Jyväskylä, mutta sinne nyt ois menty muutenkin, vaikka kaukana onkin. Mutta kerrakin on kaikki ilmoittautumiset tehty ajoissa. Hämeenlinnan näyttelyyn meno on tiukin, sinne kun ilmoitin molemmat villakoirat. Töiden jälkeen pitää ehtiä molemmat laittamaan seuraavan päivän näyttelyyn. No se oli ainut näyttely mihin Pupun pystyi viemään, niin päätin ilmoittaa sitten senkin.

Saa nähä iskeekö näyttelyväsymys jossain vaiheessa, mutta  nyt ainakin odotan innolla, olenhan aina haaveillut pääseväni koirieni kanssa kiertämään näyttelyitä. Nyt sitten mennään koko rahan edestä. Kumminkin Unilla alkaa kohta takkukausikin ja sitä joutuu pesemään sitten viikon välein kumminkin, sama se, jos sitten kiikuttaa näyttelyihinkin. Harjakoirat hiemanpitää taukoa,niitä on melko turha viedä isoihin näyttelyihin, joissa niitä on 60-100kpl, ne pääsevät mukaan hieman pienempiin näyttelyihin. Ja Naomille pitää katsoa, ettei mennä hiekkakentälle 😀

Olemme menossa näihin:
4.10 Kotka pentu –> Uni
24.10 Hämeenlinna –> Pupu, Uni
25.10 Lahti pentu–> Uni
8.11 Helsinki pentu –>Uni
15.11 Helsinki pentu–> Uni
22.11.Jyväskylä –> Uni
28.11 Turku –> Uni
5.12 Helsinki –> Uni
12.12 –>Helsinki messari –>Uni (eka kerta junioriluokassa)
13.12 –> Helsinki messari –> Uni

Ja upeita uutisia tuli tänään! Pupun veli Bruno sai tänään viimeisen sertinsä ja valmistui Suomen muotovalioksi! Onnea Bruno!
(Suomen muotovalion arvo
Vähintään kolme sertifikaattia näyttelystä Suomessa kolmelta eri tuomarilta. Vähintään yksi sertifikaateista on saatava yli 24:kkn iässä*.)

dsc_3863.JPG
Bruno