Metsässä

Posted on

Huominen Paraisten näyttely peruuntui meidän osalta. Valvoin viime yön pojan kipeän silmän kanssa ja aamupäivä vietettiinkin silmäpolilla nyppimässä takiaisen piikkejä silmästä. Väsymys on niin älytön, että päätin jättää koiran pesu urakan tältä päivältä väliin, puhumattakaan aikaisesta aamuherätyksestä ja pitkästä ajosta huomenna.

Kävimme sitten iltalenkin Ruotsinkylän metsässä. Pojat etsi sieniä ja koirat nautti metsästä. En ole aikoihin nähnyt Pupua noin täpinöissä, kuin päästessään metsään. Ihan hetkeksi päästin isot koirat revittelemään. Pahemmin en uskalla pitää irti, kun tuolla liikkujia on paljon.

Kuvattiin tyttöjä myös penkin päällä ja että tuo Uni ja sen pitkä kieli. Joka toisessa kuvassa sen naama oli hyvinkin erikoisesti levällään 😀 . No tuli sentään muutama ok kuvakin. Ja viimein sai yläkuvaa päivitettyä, että kaikki koirat on kuvassa.

Sienet jäivät metsään, sillä sienen tunnistustaidot eivät ole ihan parhaasta päästä… Kanttarellit olisin mukaani ottanut, mutta niihin ei törmätty. Kummalliseen siniseen sieneen kylläkin… Kun tutkittiin sieniä piti olla tarkkana, ettei yksi ahnepossu koira luule, että pyörittelemme jotain herkkua maassa. Unia nimittäin kiinnosti tutkittavat sienet ihan liian kanssa.

dsc_4285.JPG
Hurjaa vauhtia.

dsc_4282.JPG
Perät.

dsc_4290.JPG
Asennusta, miten saada neljä koiraa pysymään penkillä. 

dsc_4293.JPG
Helposti
😉

dsc_4302.JPG
Unin kieliö… Näitä kuvia riitti…

dsc_4310-5.JPG

dsc_4316-1.JPG
Mystinen kuusimetsässä kasvanut sininen sieni.