Löytyiköhän ruoka… ja aivastuksia

Posted on

En tiedä löytyikö nyt kaikille koirille sopiva ruoka. Etsiskelin lähinnä villakoirille sopivaa ruokaa ja eläinkaupasta suosittelivat tätä ruokaa. Myös harjakoirafoorumilla oli ollut puhetta ko. ruuasta. Ruoka on ns. uuden sukupolven ruokia, jotka on kai jotenkin lihaisempia ja luomumpia kuin edeltäjänsä. Tämäkään ei sisällä vehnää eikä soijaa. Ruoka on ANF kalkkuna-ohra (LINKKI). Tuota on nyt syöty reilu viikko ja sitä olen antanut kaikille. Ruuan maistuvuus on tosi hyvää, kukaan ei ole nirsoillut, vaikka kupissa olisi pelkkiä nappuloita. Naomin silmät värjäytyy, mutta ei niin pahasti kuin joistakin ruuista. Myös korvien jatkuva tyhjän rapsutus on jäänyt pois. Katsotaan nyt, vielä pari viikkoa ennenkuin tuuletetaan, oishan se ihme, että löytyisi kaikille sopivaa sapuskaa, joka ei ole edes hirmu hintaista.

Pupu on aloittanut taas satunnaiset aivastelunsa, siis ne missä Pupu aivastaa 20 kertaa peräkkäin. Mietinkin aivastelun yhteyttä kuonopannan käyttöön ottoon… Viimeksikin kun kuonopanta oli pidempään käytössä, niin Pupu aivasteli. Pitää pitää sillä taukoa pannasta, että onko siitä apua.

Piti vielä palat viikonlopun näyttelyreissuun… Lähdettyämme ja jonkun matkaa ajettuamme, tajusin, että jalassani oli pinkit karvareunuksiset crocsit!! Mulla oli siis jäänyt mukavat koiranpissityskengät jalkaan! Mietin miltä mahtaisin näyttää ne jalassa kehässä ja miten pystyisin juoksemaan kengissä, mutta pelastuksen toi onneksi kasvattaja, jolla oli sattumalta kahdet kengät mukana. Niitä lainaten sai hyvin koirat esitettyä… Mitähän ensi viikonloppuna unohtuu 😀


2 thoughts on “Löytyiköhän ruoka… ja aivastuksia

  1. Moi taas! Tosta aivastelusta vaan. Meidän kiinanharjakoira Poju n.12v. on koko ikänsä saanu aivastuspuuskia satunnaisesti. Mitään yhteyttä mihinkään en ole keksinyt. Siksi luulen että teilläkään ei kuonopanta ole aiheuttaja. Joku sanoi että nenäpunkki voisi olla syypää. Itse en sitä usko kun se on tarttuva ja meillä ei koskaan kukaan muu ole aivastelllut kuin Poju vaan. Toivottavasti syy selviäisi. Nähdään.

  2. Hei, etsin edelleen ruokaa, joka sopisi koirilleni, eikä aiheuttaisi kutinaa / korvatulehduksia. Kerrothan jatkossa, miten ruoka pitkällä tähtäimellä sopi (=2-3 kk). Mirja

Comments are closed.