Onnea Naomi 5v

Posted on

Naomilla on tänään syntymäpäivät ja se täyttää huimat 5 vuotta, Onnea Naomi!

dsc_1560.JPG
Kuten näkyy, BritCare lammas-riisi ruualla Naomin silmät vuotavat hyvin vähän. Oranssia on vain silmänurkassa, eikä pitkin poskia, kuten pahimmillaan.

Synttärien ja pellon kuivumisen kunniaksi käytiinkin sitten pitkästä aikaa pellolla juoksemassa. Pelto oli kuivunut hyvin, eikä kotiin tuliaisina ollut mutaisia koiria. Unista näki, että vähään aikaan ei ole päässyt kunnolla irrottelemaan ja siksi meno oli sen mukaista. Unista on myös kehittynyt paljon Pupua nopeampi. Pupu joutui urakalla painelemaan, että pysyi hullun perässä, mutta Pupu osasi oikoa ja sai kuin saikin välillä Unin kiinni. Jos Pupu meni edellä, sillä ei ollut mitään mahdollisuuksia, Uni sai sen heti kiinni. Ja silloin kun Pupu ei juossut, niin Uni paineli sitten laaja ympyrää itsekseen ja tietenkin täyttä vauhtia. Olisi mahtava saada vinttikoiraa jouksemaan noiden kanssa, sillä omaan silmään vauhti oli jo nyt aivan mieletön. Kamera ei meinannut pysyä kuvissa mukana.

Lopussa koirat löysivät ojan, josta piti tietysti mennä juomaan. Hypytin koiria yli ja sain todeta, ettei nuo osaa ollenkaan hyppytekniikkaa. Ihme suorin jaloin pomppimista…

dsc_1473.JPG
Unin turkki muuntautuu mielenkiintoisesti vauhdin hurmassa.

dsc_1479.JPG

dsc_1506.JPG
Leijona saa gnuun kiinni…

dsc_1466.JPG
Ja kaataa sen tantereeseen.

dsc_1527.JPG
Selkeesti järjenvalot… Nuija ja tosinuija 😀

dsc_1534.JPG

dsc_1551.JPG

dsc_1563.JPG
Yök, juomana ojan likainen vesi.

dsc_1570.JPG
Pomppu Ilon yli.

dsc_1574.JPG
Pupun ihme laskeutuminen hypystä, ei tietoakaan sulavasta hypystä…

dsc_1583.JPG
No tältä nyt ei voi ees sulavuutta odottaakaan 😀

dsc_1587.JPG
Pointteri