Pallot ja pulleroinen

Posted on

Tuntuu, ettei meillä muuta tehdä, kuin leikitä aurinkoisilla hangilla 😀 . Mutta nyt kun näyttelyitä ei ole, niin elämään ei juuri muuta kuulu, kuin lenkkeily, pihaleikit ja pesut. Onneksi tässä kuussa Pupu sentään pääsee sinne villakoirien erikoisnäyttelyyn, niin saadaan vähän ohjelmaakin. Tänään juoksivat koirat vuorotellen, ensin harjakoirat ja sitten Pupu. Lenkki oli toki heitetty ennen sitä. Mutta kun hanki kantaa kivasti ja aidat edelleen hangen sisällä, niin minimoin riskit, että kaksi hurjapäätä joutuisi leikin tuoksinassa ulos pihasta. Ei ne kyllä sitä ole yrittäneet, mutta ei vara venettä kaada. Sekä Jekku että Pupu leikkivät pallolla ja molemmille kävi sama moka, kun päästää pallosta irti mäen päällä niin, kääk, sehän vierii mäkeä alas…

Naomikin innostui taas leikkimään hetken Jekun kanssa, mutta se on nyt niin läskipaksumakkara, etten tiiä mitä tehdä. Se söi hetken enempi raakaruokaa ja ilmeisesti en osannut syöttää sitä tarpeeksi kevyesti ja nyt se on sellainen pallero… Nappulalinjalla taas lähinnä mennään ja desin päivässä syö Acanan hyvin lihaisaa nappulaa. Vähempään ei voi enää vetää, joten nyt on vaan seurattava. Verikokeet otetaan taas tässä kuussa, joten saapa nähdä onko pullistumis vika siinä vai ruuassa.

dsc_0606.JPG
Täältä tullaan!

dsc_0610.JPG

dsc_0656.JPG
Jekku juoksi ympyrää pihalla ihan omaksi huviksi ja vieläpä monta kierrosta 😀

dsc_0789.JPG

dsc_0737.JPG
Sitten löytyi jostain tennispallo.

dsc_0741.JPG
Ja jos siitä päästää irti, se karkaa 😀

dsc_0691.JPG
Nyppylältä on hyvä vahtia tiellepäin.

dsc_0749.JPG
Ja sitten Naomikin innostui leikkimään.

dsc_0796.JPG

dsc_0763.JPG
Mä en jaksa kuin kehua tätä Noamin pukua. Puku mahdollistaa Naomille normaalin elämän ja arjen meidän muiden mukana. Sen ei tarvitse täristä pihalla tai kököttää yksin sisällä.

dsc_0816.JPG
Pupun vuoro todeta maan vetovoima, pallo karkaa jos päästää irti 😀

 dsc_0836.JPG
Ilmassa.

dsc_0849.JPG

dsc_0855.JPG
Ja tässä sitä mennään myös ihan omia kierroksia ympäri pihaa.