Puhdas vaan ei puhdas

Posted on

Pesasin Jekun tuossa rapalenkkien välissä ja kuten epäilin, ei se musta siitä kokonaan lähtenyt, vaan minkäs teet. No kesällä se on hiekkapölystä aina enemmän tai vähemmän harmahtava ja ruohikolla kävelyn jälkeen jalat vivahtavat vihertävään joten onko tuolla niin väliä 😀 (perfektionisti sisälläni sanoo, että on 😀 ). Ja siis mun ei pitänyt ottaa koiraa jolla on vaalea naama tai valkeat jalat, juuri tämän lian näkymisjutun takia… Naomi ei itseään likaa, joten sillä ei näy kuin noi silmän aluset ja Pupussa ei lika näy laikaan, siinä ehkä olisikin parempi, että lian väri pinttyy kiinni, niin näyttää tummemmalta.

Öljysin Jekun turkkia nyt kokeeksi kookosöljyllä ja aika limaisen lopputuloksen sain, no jospa se suojaisi turkkia. Samaa kookosöljyä kokeilen koirille myös sisäisesti, kun se tekee niinkin kuulemma hyvää.

Alkaa jo jännittää sunnuntai, kun Pupu menee pitkästä aikaa, ekan kerran 3 vuoteen taas kehään pyörähtämään. Mitähän lie se tällä kertaa kehässä keksii. Viime kehässä, silloin 3 vuotta sitten, arvotelussa oli joku teksti, että pitäisi harjoitella esiintymistä… Pupu nimittäin näykki minua silkasta innostuksesta kehässä juostessa… Vapaata ja avustettua seisomista ollaan treeniltu peilin edessä, mutta eri asia tietysti on miten se sujuu sitten koirien keskellä.

2012-03-021.jpg

dsc_1546.JPG
Ei-valkea tassuinen popsii luuta…

dsc_1547.JPG
Ja sitä pitää harrastaa myös näin kummallisissa asennnoissa.

19032012738.jpg
Pupu treenaa, kuvattu eteisen peilin kautta kännykällä.