Pupu kävi lääkärissä

Posted on

Pupu kävi eilen lääkärissä, joka tutki koiran läpikotaisin, verikokeetkin otettiin. Verikokeet kertoivat koiran olevan huippukunnossa, ei mitään vanhuuden vaivaa tai kreppaa vielä niissä näy. Käsikopelollakaan ei löytynyt mitään järkevää syytä suorastaan maaniselle vaatteiden syömiselle ja närästykselle. Viime päivät koira on ollut melkoisen levoton ja vain kävellyt ees taas etsien, josko joku mokannut ja jotain syötävää olisi jäänyt tarjolle. Nyt ensi hätään Pupu sai vahvemmat mahalääkkeet ja jatketaan eläinlääkärimuonalla. Ruokinta on jo nyt 2 kertaa päivässä, mutta pitäisi kokeilla auttaisiko 3 kertaa päivässä, jollain sekin on auttanut. Jos vaiva ei ala helpottamaan, niin edessä olisi röntgenkuvaus ja tähystys. Röntgeniä nytkin eläinlääkäri ehdotteli, mutta en itse innostunut, kun sanoi, ettei vaatekappaleet siinä kyllä oikein näy. Se mitä nyt eniten pelätään, on, että joku syöty vaate on jäänyt pyörimään mahalaukkuun, eikä menisi siitä eteenpäin eikä tulisi oksennettunakaan ulos. Toinen vaihtoehto on esim. ruokatorven laajentuma, joka vaivaisi näin lievästi.

Eilen illalla oli Pupulla aavistuksen helpompi olo, se jo kirmaili pihamaalla, mutta ruuan jälkeen oli hetken taas vaeltelevan levoton. Aamuruuan jälkeen koira jälleen levoton ja oli hyvin kiinnostunut pyykeistä, mutta ei sentään ottanut niitä.

Toivottavasti tämä olisi nyt tällä vaan ohi, eikä tähystyksiin joutusi… Se kun ei ole halpaa lystiä… Ja sitä ei pysty tekemään tuossa lähieläinlääkärissä (käytiin nimittäin tässä oman kylän uudessa Askel-eläinlääkärissä).

DSC_0856

Pupu käyttäytyi normaalia rauhallisemmin eläinlääkärissä, mutta edelleen rakasti kun häntä hoideltiin. Verikoetta ottaessa eläinlääkäri sai pusun naamalleen 😀