Puremista ja dominointia

Posted on

Pupu on alkanut purra kovempaa… Sen huomaa siitä, että Simo on tänään parahtanut pari kertaa itkemään. Pupu on kyllä vähentänyt huomattavasti näykkimistä, mutta teho on parantunut. Pitää keksiä keino millä puuttua Pupun puremiseen, etenkin kun kohteena on Simo, muut pärjää ja osaakin jo muistuttaa koiraa kielletystä toiminnasta. Hampaita kokeillaan myös nyt sohvaan, seiniin, kenkiin, rukkasiin, hattuihin, vaatteisiin ja mihin vaan :oD Meillä kun ei ole koirakaveria puruleluksi.

Tarjosin tänään nappuloita kuivana ja ne maistuivatkin paremmin, en tiedä oliko vain uutuuden viehätystä mutta ainakin meni päivän aikana reilu 4dl +lisuketta. Tarjoan ruokaa 4krt päivässä mutta pyrin kyllä pitämään, että kupissa on aina jotain.

Jaksan edelleen ihmetellä tuota hyvin dominoivaa ja taistelutahtoista luonnetta. Lenkeillä kun estää roikkumasta lahkeissa niin saa murinaa ja komentelua vastaukseksi. Ilmeisesti neiti pitäisi kiepata jo selälleen turhasta pomoilusta, sen verran tuota luonnetta tuntuu olevan. Mietinkin tuossa tänään, että kokemattomampi koiraperhe saattaisi olla kohta aika pulassa tämän luonteisen kaverin kanssa. Ennen aikaan ois tämän luonteiselta pennulta otettu luulot pois nopeasti, nyt luovin vanhan ja uuden koulutustyylin välimaastossa ja teen asiat maalaisjärjellä. En halua missään nimessä tukahduttaa tuota innokkuutta ja oma-aloitteisuutta, mutta toisaalta, säännöt ne on tässäkin laumassa.