Reippaanpaa arkea

Posted on

Koulut alkoivat ja isännän loma loppui, joten alettiin hakemaan sopivaa arkirytmiä. Koska ekaluokkalaisella on vaarallinen tie ylitettävänä, niin vastaan on mentävä joka ikinen päivä. Alunperin oli tarkoitus mennä aamulla pörällä ja juoksuttaa samalla Pupu, mutta nuorimmaisemme ei jaksakkaan valvoa tuota matkaa pyörän peräkärryssä, niin se ei ainakaan vielä onnistunut. Mutta joka päivä lähdemme kävellen hakemaan koululaista ja sitten kävellään takaisin, koirat saa mukavan reilun tunnin lenkin.

Eilen oli eka päivä koululla. Aikasemmista vuosista oppineena tiesin, että koirat tulevat olemaan pikkutyttö magneetteja ja niinhän ne oli nytkin. EI mennyt kuin hetki, kun ensimmäiset tuli kysymään saako silittää. Ja kohta ympärillä oli parinkymmenen lapsen lauma 😀 Naomi ja Pupu nauttivat jälleen kerran pikku käsien silityksistä. Jekku oli aluksi ihan et jeejee, mutta sitten kun lapsia oli paljon tungeksimassa, sitä alkoi jo hirvittää. No nostin Jekun syliin ja siinä se otti tytyväisenä silityksiä vastaan, muiden päivystäessä maassa. Pitää ottaa namejakin mukaan, niin saavat lapset antaa koirille nameja, niin Jekkukin varmasti huomaa viimein, et tää on tosi jees juttu ja 200 lasta ei ole mitään.  Pupu yritti taas välillä hyppiä, mutta yllättävän hyvin sain sen pysymään kunnolla, se vaan kun rrrrakastaa niin kovin. Minun piti uudestaan ja uudestaan selvittää koirien nimiä, ikiä ja Jekun korvateippejä.

Naomi on selkeästi piristynyt, vaikka ei se kyllä vieläkään riehu, kuin ihan hetkittäin. Pieni tasaantumisvaihe on tullut alun tosi reippauden jälkeen. Mietinkin onko lääkitys vieläkään riittävä vai onko tässä nyt se oikea Naomi. Hyvin Naomi jo tietää, mitä sana ”lääke” tarkoittaa ja suunnistaa reippaasti kohti keittiötä, koska tiedossa on kinkunpala, piilotetulla lääkkeellä.

TÄSSÄ VIDEOTA kun harjikset oli pihalla kahdestaan ja Naomi yltyi leikkimään Jekun kanssa. Ei ihan entistä Naomia tommonen hyökkäily ja meno, ettei kamera pysynyt perässä 😀

170820111201.jpg
Pupu pyörän vierellä tulossa koululta jo kotiinpäin. Meno ei silti hidastunut…

170820111204.jpg
Matkalla takaisin koululle päin. Naomi askeltaa reippaasti rattaiden vierellä.

170820111207.jpg
Hetki ennen kellon soittoa ja välitunnin alkua, sekä parinkymmenen pienen lapsen parveilua 😀